Ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι το franchise του Harry Potter θα επιστρέψει κινηματογραφικά. Τώρα, μαθαίνουμε ότι η συνέχεια της ιστορίας θα έρθει με την ταινία «Harry Potter and the Cursed Child«, που θα αποτελέσει την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου -και μετέπειτα βιβλίου- σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Sun.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Warner Bros, κατέχει πλέον τα δικαιώματα του θεατρικού του Cursed Child και η τεράστια επιτυχία του στο West End αποτελεί ένδειξη πως αν βγει σαν ταινία θα κάνει πάταγο.

Λέγεται πως για την ταινία Harry Potter and the Cursed Child θα επιστρέψουν και οι τρεις βασικοί αστέρες δηλαδή οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson στους ρόλους των Χάρι, Ρον και Ερμιόνη, καθώς θα τους δούμε 19+ χρόνια μετά το φινάλε του «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2ο». Άλλωστε οι ηθοποιοί θα φτάσουν ακριβώς την ηλικία των χαρακτήρων τους στα επόμενα 5-7 χρόνια και έτσι το timing φαντάζει ιδανικό.

Λάδι στη φωτιά βάζουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Rupert Grint (Ρον Ουέσλι), ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως θα επέστρεφε για μια νέα ταινία και μάλιστα πως είναι το σωστό timing.

Παράλληλα, όπως έχει διατυπωθεί και από επίσημα χείλη της Warner Bros. το Harry Potter franchise θα επιστρέψει δυναμικά, καθώς αυτό του Fantastic Beasts απέτυχε να αποδώσει τα αναμενόμενα και η τύχες του μετά το Fantastic Beats: The Secrets of Dumbledore αγνοούνται.

Όλον αυτόν τον καιρό φημολογείται έντονα πως η Warner Bros. ετοιμάζει την 9η κατά σειρά ταινία Harry Potter -καθώς το 7o βιβλίο χωρίστηκε σε δύο ταινίες- και το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί στην στοιβάδα των υπολοίπων. Στις προθέσεις της Warner είναι να δημιουργηθεί και σειρά στο σύμπαν του Harry Potter για το HBO Max.

Βέβαια, επειδή πρόκειται για την The Sun και η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από αλλού, καλό είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάποια επιφύλαξη.

Θυμηθείτε κιόλας την τελευταία σκηνή του «Deathly Hallows – Part 2».

Πηγή: unboxholics