Η Condito συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και να διευρύνει τους γευστικούς της ορίζοντες συμμετέχοντας σε δράσεις, φεστιβάλ και events, μοιράζοντας χαμόγελα και στηρίζοντας εκείνους που έχουν ανάγκη από τη «γεύση της αγάπης».

Συγκεκριμένα μας το επιβεβαίωσε συμμετέχοντας στο 3ο Φεστιβάλ, Υγείας, Διατροφής & Αθλητισμού στις 28/09 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά, στηρίζοντας παράλληλα το σπουδαίο έργο της ‘’Λάμψη’’ (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες). Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την εκδήλωση αλλά και το περίπτερό της Condito, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν νέα προϊόντα όπως μαγιονέζα χωρίς αυγό &  κέτσαπ με στέβια.

Σε συνεργασία με τη διοργάνωση η Condito συμμετείχε σε συναρπαστικές δραστηριότητες ενώ την παράσταση έκλεψαν οι 2 εμψυχωτές – μάγειρες που πρόσφεραν στο κοινό στιγμές χαράς κι «απόλαυσης». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο φεστιβάλ οι άνθρωποι της Condito και ο κόσμος μαγείρεψαν μαζί με την Κα Ψυχούλη, φωτογραφήθηκαν με τον Αντρέ Βιερίνια αλλά πάνω απ’ όλα πέρασαν όμορφα με τα παιδιά και τους γονείς που επισκέφθηκαν το «μέρος» με τις λιχουδιές.