Ο λόγος για το Duende Jazz Bar, το οποίο μετά από 5 χρόνια λειτουργίας στην Καλαποθάκη, μετακομίζει στον πρώτο όροφο του αγαπημένου “Καφωδείο Ελληνικόν”.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή τους στο facebook:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ελπίζουμε να είστε καλά.
Μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους -κοινό, μουσικούς και χώρους εκδηλώσεων-, ήρθε επιτέλους η ώρα για ανακοινώσεις!
Η πορεία του Duende Jazz Bar, που διακόπηκε απότομα μετά από 5 χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές στο διατηρητέο της Καλαποθάκη, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα σε ένα χώρο που νομίζουμε ότι πληρoί όλες τις προϋποθέσεις για υψηλής ποιότητας και αισθητικής μουσικά δρώμενα.
Στον 1ο όροφο του αγαπημένου “Καφωδείο Ελληνικόν”, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 45, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου (και κάθε Πέμπτη, σε πρώτη φάση), θα παρουσιάσει μία σειρά από συναυλίες στα γνωστά μουσικά πλαίσια, με ντόπιους και μη καλλιτέχνες, ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις με ονόματα από το εξωτερικό!
Στο επίκεντρο του νέου ξεκινήματος, δε θα μπορούσε παρά να βρεθεί η περίφημη Duende Jazz Orchestra, με τη γνωστή συνταγή: Jazz & blues, αφιερώματα και jam sessions, με την απαραίτητη συνδρομή πολλών και διαφορετικών guests κάθε φορά.
Εκτός από το σταθερό ραντεβού της Πέμπτης, θα υπάρξουν και έκτακτες εκδηλώσεις του project “Duende Jazz Upstairs” στον ίδιο χώρο και σε διάφορες ημερομηνίες, αλλά και άλλες, πιο ιδιαίτερες συναυλίες, σε ανάλογους χώρους. Για όλα αυτά, θα ενημερώνεστε εγκαίρως από τη σελίδα μας στο facebook και στο Instagram, οπότε μείνετε συντονισμένοι!
Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε τη νέα εποχή του Duende, όπως κάνατε και στο παρελθόν και να μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Με τις θερμότερες ευχές μας να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί, περιμένουμε να σας δούμε και από κοντά, σε ένα χώρο που τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
….see you upstairs!»
Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ελ. Βενιζέλου 45 στον 1ο όροφο