Η ναπολιτάνικη συνταγή για την pizza, από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο, δίνει καθημερινά ραντεβού με τους pizza lovers της Θεσσαλονίκης στο Pizza Hood, στην Ερνέστου Εμπράρ.

Η pizza ετοιμάζεται με υψηλή τεχνική και με τα καλύτερα υλικά από την Ιταλία. Η ζύμη ωριμάζει για πάνω από 12 ώρες κάτι που σημαίνει ότι δε θα βαρύνει το στομάχι σας. Ένας ξυλόφουρνος, όπου καίγονται ξύλα οξιάς μέχρι να φτάσουν τους 500 °C, εξασφαλίζει το άψογο ψήσιμο με τον παραδοσιακό τρόπο της Νάπολης.

Free Pizza Day

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, το Pizza Hood κλείνει τα δύο χρόνια λειτουργίας του και από τις 15:00 και μετά σου κερνάει ένα κομμάτι πίτσα!

Διεύθυνση
Ερνέστου Εμπράρ 2, Άνω Λαδάδικα