Το Garden Bar 53 είναι η ιδανική πρόταση για εσάς που ψάχνετε ένα όμορφο μέρος για να περάσετε τον χειμώνα όσο πιο ζεστά και απολαυστικά γίνεται. Από το 2016 που μπήκε στη ζωή μας αγαπήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής της Τούμπας, αλλά η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της γειτονιάς, καθώς αποτελεί σημείο συνάντησης για όλον τον κόσμο της πόλης.

Η άριστη ποιότητα του καφέ, τα καθαρά ποτά, τα ευφάνταστα cocktails, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η φιλική διάθεση του προσωπικού, αλλά και οι πολύ καλές τιμές το καθιστούν την ιδανική πρόταση για όλες τις ώρες της μέρας.

Όμορφο και καλαίσθητο όλες τις ώρες

Το Garden Bar 53 είναι ιδανικό είτε το επιλέξετε για καφέ και νόστιμα ροφήματα από νωρίς το πρωί είτε για ποτό το βράδυ. Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου κινείται σε γήινες αποχρώσεις, που δημιουργούν μια αίσθηση θαλπωρής και οικειότητας, ενώ ο καλαίσθητος χώρος του μας δίνει πάντα αφορμές για ρομαντικό χουχούλιασμα τις κρύες ημέρες του χρόνου. Οι μουσικές επιλογές κινούνται τόσο στο ελληνικό όσο και στο ξένο ρεπερτόριο. Φυσικά, δε λείπουν τα events και τα μοναδικά lives.

Αν είστε από τους πολύ απαιτητικούς στο ποτό, στο Garden Bar 53 θα ικανοποιηθείτε με τις προτάσεις που θα βρείτε στον κατάλογο. Διαθέτουν, πέρα από τα κλασικά ποτά, και πολλές Premium ετικέτες που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Και μην ξεχνάτε ότι κάθε Τετάρτη απολαμβάνετε όλα τα ποτά στα 5 ευρώ!

Ο εσωτερικός χώρος μπορεί να διατηρείται άκαπνος, ωστόσο, για να μην αφήνουν κανέναν παραπονεμένο, έχουν δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο στο εξωτερικό και για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το τσιγάρο τους.

Οι φοιτητές θα βρουν το στέκι τους

Το GardenBar53 είναι φιλόξενο και προς τους φοιτητές, γιατί προσφέρει ποιοτικές επιλογές σε πολύ χαμηλές τιμές. Επιπλέον, στον άνετο χώρο του και στα μεγάλα τραπέζια του μπορείτε να έρθετε για διάβασμα, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Μάλιστα, από τις 14:00 έως τις 17:00 στον έναν καφέ απολαμβάνετε και έναν ακόμα δωρεάν, με την επίδειξη της φοιτητικής σας κάρτας, και τις περιόδους της εξεταστικής όλοι οι καφέδες χρεώνονται στα 2 ευρώ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνετε το Garden bar 53 τον δικό σας αγαπημένο προορισμό για έξοδο στην πόλη. Εμείς βρήκαμε τους δικούς μας. Επισκεφθείτε το και εσείς για να ανακαλύψτε τους δικούς σας.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δορυλαίου 9, Τούμπα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα- Παρασκευή: Από τις 07:30
Σάββατο – Κυριακή: Από τις 08:30