Η Τζένιφερ Άνιστον είχε προαναγγείλει ότι γίνονται συζητήσεις με τους άλλους 5 της σειράς “Τα Φιλαράκια” – “Friends” για να συμβεί κάτι επετειακό, αλλά δεν υπήρχε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτή η κατεύθυνση έγινε πιο συγκεκριμένη μετά την αγορά των δικαιωμάτων της σειράς από το HBO.

Όπως έχει γίνει γνωστό από καιρό, το HBO ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του streaming με το HBO Max που θα επιχειρήσει να πιάσει σταδιακά και κοινό πέρα από τα αμερικανικά σύνορα και την αμερικανική ήπειρο συνολικά. Κι όπως συμβαίνει με όλες τις πλατφόρμες, έτσι κι αυτό θέλει να έχει ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά για να πείσει το κοινό.

Ας μην ξεχνάμε πως η Disney είδε στην πρώτη της ημέρα λειτουργίας του Disney+ πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες να εγγράφονται στην πλατφόρμα. Αυτό συνέβη γιατί είχε προαναγγείλει μια σειρά από πρότζεκτ.

Το HBO έχει αγοράσει από καιρό τα δικαιώματα της σειράς Friends, η οποία θα αποχωρήσει από το Netflix με το τέλος του 2019. Τον ερχόμενο Απρίλιο που θα κυκλοφορήσει η πλατφόρμα, θέλουν να έχουν και κάτι καινούργιο για να προσελκύσουν το κοινό.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, οι δύο σεναριογράφοι της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους 6 πρωταγωνιστές και το HBO για να στήσουν ένα επειτειακό επεισόδιο. Για πολλούς, μόνο και μόνο που οι 6 πρωταγωνιστές πείστηκαν να το κάνουν είναι ένα επίτευγμα, μιας και στο παρελθόν υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που τους πρότειναν κάτι τέτοιο και ήταν αρνητικοί.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να συνδυαστούν τα προγράμματα τους και να συμφωνήσουν στο οικονομικό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει μια κοινή απαίτηση όπως γινόταν με τη σειρά. Τότε βέβαια όλων οι μετοχές ήταν στο ίδιο υψηλό σημείο. Τώρα είναι η Άνιστον, από κάτω ο Σουίμερ και ο ΛεΜπλανκ και στη βάση της πυραμίδας οι έτεροι 3.

Ας ελπίσουμε ως το τέλος του χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις προς το να γίνει το επεισόδιο.

Πληροφορίες: peoplegreece.gr