Ένα πανηγύρι χαράς, μία μεγάλη γιορτή της Άνοιξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 (10:00 – 16:00) στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 120 χρόνια προσφοράς του Ιδρύματος.
Μετά από πέντε χρόνια, ο θεσμός της «Μέρας Μαγιού», επιστρέφει με… διαφορετική ταυτότητα και μετονομάζεται σε «Farm Fest – Open Day».
Οι πάντα φιλόξενες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και το καταπράσινο περιβάλλον της, θα είναι δωρεάν προσβάσιμες σε μικρούς και μεγάλους.
Πρόκειται για μια ανοιχτή γιορτή για το κοινό της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν ελεύθερα στη Σχολή χωρίς καθορισμένες ωριαίες δραστηριότητες.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα κτήρια, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να θαυμάσουν την έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, να αγοράσουν προϊόντα από αποφοίτους και το Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα, να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της μουσικής, να παρακολουθήσουν παιδική ταινία, και να παίξουν με τα σκυλιά τους (πάντα με τη χρήση λουριού).
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημέρας και το χάρτη με τα σημεία.
Το «Farm Fest – Open Day» όπως και οποιαδήποτε άλλη δράση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στόχο έχει την ανάδειξη του ρόλου του Μη Κερδοσκοπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
info
Farm Fest – Open Day
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
10:00 – 16:00
Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Μαρίνου Αντύπα 54, Θεσσαλονίκη
2310492700
ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για όλους
#afsfarmfest