banner
banner

Το εστιατόριο Μανιτάρι έφτιαξε τον κατάλογό του σε μορφή Braille

Το εστιατόριο Μανιτάρι στη Σοφούλη προχώρησε σε μια συγκινητική, ανθρώπινη πράξη που αποτελεί παράδειγμα...

Το Gelato Lab είναι για τους απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού

Στα δυτικά, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη τώρα που καλοκαιριάζει. Ο...

Ταραμάς ο κλασικός

Συνταγή από το χρονοντούλαπο και αυτή. Μάλιστα, μετράει περίπου 60 χρόνια, μιας και η...

Οι τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival δημιουργούν για καλό...

Οι τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018, Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και...

Mama’s Baking

Ανοιχτά: 06:45 - 03:30 Το Mama’s Baking στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι εδώ και πολλά χρόνια...

Garçon Brasserie: με αύρα εξωτερικού

Με τα υψηλά standards των brasserie του εξωτερικού προσαρμοσμένα στη φιλοσοφία της πόλης, το...

Ένα πιάνο, δύο φωνές: Κάθε Κυριακή και μία παράσταση στο μουσικό...

Το Μπακάλ παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Ένα πιάνο, δύο φωνές στο μουσικό πατάρι του...

Θεσσαλονίκη: 10 σημεία για το καλύτερο πασχαλινό τσουρέκι

Το τσουρέκι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πάσχα, χωρίς κανέναν ανταγωνισμό. Μοσχομυριστό, αφράτο, γλυκό,...

Amorino: Tο ζαχαροπλαστείο που ξεκίνησε από την καρδιά της Κοζάνης, ήρθε...

Amorino, το ζαχαροπλαστείο που ξεκίνησε από την καρδιά της Κοζάνης το 1986 έρχεται στη...

Σβούρα

Είναι στέκι. Η διακόσμησή του συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, ενώ το κλίμα είναι...

Χάλαρο

Ο χώρος συνδυάζει στοιχεία από μια παραδοσιακή ταβέρνα που έχει περάσει πλέον στην σύγχρονη...

5 bruch επιλογές για να δοκιμάσεις την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Για πολλούς το κυριακάτικο ξύπνημα δε συνδέεται με ένα απλό καφεδάκι αλλά μ’ έναν...

Φιλέτο Σολομωνίδη

Το εστιατόριο “Φιλέτο Σολομωνίδης” ήρθε για να μας εντυπωσιάσει με το μακρύ κατάλογο κρεατικών...

Οινοποιείο Κεχρής: και εγένετο ΓΕΝΕΣΙΣ

Το Οινοποιείο Κεχρής αφού άλλαξε τα τελευταία χρόνια την άποψή μας για τη ρετσίνα δημιουργώντας...

Γευστικές εξορμήσεις στη Χαλκιδική για την άνοιξη

Ο καιρός από ότι φαίνεται θα μας κάνει τη χάρη αυτό το τριήμερο γι’...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet-up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην...

Τα διάσημα «Βομβίδια» πάνε και Καλαμαριά

Τα διάσημα Βομβίδια, τα οποία φημίζονται για τα ζουμερά πικάντικα σουτζουκάκια τους, πάνε Ανατολικά...

Η Taste Gallery του κέντρου σερβίρει Πασχαλινό Μενού μετά την Ανάσταση...

Μαγειρίτσα, τζιεροσαρμάδες, κοκορέστι, αρνάκι και κατσικάκι στη γάστρα, ένα πλούσιο μενού με παραδοσιακά πασχαλινά...

Παραδοσιακό Mediterannean Cocmos

Η καθημερινή σας βόλτα στον κόσμο των γεύσεων, είναι μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία και...

Στα δυτικά ξέρουν από καλό κρέας!

Ποιος σου είπε, ότι στα δυτικά της πόλης δεν μπορείς να δοκιμάσεις αυθεντικά κρέατα...

τα πιο πρόσφατα