Είσαι στο αυτοκίνητο και πηγαίνεις στη δουλειά σου. Θέλεις να κάνεις μια στάση στα γρήγορα για τα απαραίτητα, καφέ, φαγητό, τσιγάρα. Σου βρήκαμε το κατάλληλο σημείο.

Μια καντίνα διαφορετική

Το Cantina Pit Stop είναι αυτό που λέει το όνομά του. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Καντίνας, δηλαδή βρίσκεται σε κεντρικούς δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία, μπορείς να εξυπηρετηθείς γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις κάποια πόρτα και να μπεις μέσα και υπάρχει αμεσότητα στην εξυπηρέτηση. Είναι pit stop γιατί έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ανεφοδιάσεις τη… μέρα σου ώστε να μη σου λείψει τίποτα.

Είναι όμως και πολλά ακόμη και για αυτό ξεχωρίζει

Εδώ θα βρείτε ό,τι υπάρχει σε ένα ενημερωμένο snack bar και πολλά παραπάνω. Πίτες, σάντουιτς, κουλούρια, μπουγάτσα, hot dog, pizza, συσκευασμένα snacks, ροφήματα, φρέσκους χυμούς, για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Ψιλικά και ήδη καπνού επίσης βρίσκονται στα ράφια του για να μη χρειαστεί να κάνετε άλλη στάση.

Εκτός από δημοφιλές πέρασμα για τους βιαστικούς, όμως, έχει και τραπεζοκαθίσματα για όσους θέλουν να πάρουν μια ανάσα πριν συνεχίσουν τη διαδρομή τους. To προσωπικό είναι πάντα ευγενικό και τα χαμόγελά του θα σας συνοδεύσουν στις διαδρομές σας.

Η φιλοσοφία του είναι να μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε «γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι«.

Ποιότητα και καθαριότητα

Αυτό που θα σας κάνει να εκπλαγείτε όταν επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Cantina Pit Stop είναι η άψογη εξυπηρέτησή του, η καθαριότητά του και η άριστη ποιότητα των υλικών του. Ο καφές του ξεφεύγει από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως καφέ καντίνας. Οι σταθεροί πελάτες το επιβεβαιώνουν.

Ο καλύτερος σύμμαχός σου όταν είσαι στο δρόμο

Οι επαγγελματίες οδηγοί και όσοι ταξιδεύουν συχνά είναι οι πλέον κατάλληλοι κριτές για ό,τι αφορά το streetfood. Το Cantina Pit Stop έχει περάσει τις εξετάσεις και έχει την έγκριση των guru της ασφάλτου, καθώς καθημερινά, εκατοντάδες επαγγελματίες οδηγοί, άνθρωποι που διανύουν αποστάσεις για να πάνε στη δουλειά τους αλλά και πολλοί περαστικοί προμηθεύονται από εδώ τα απαραίτητα της μέρας, όλες τις ώρες.

Προσφορές που θα γίνουν καθημερινή συνήθεια

Στο Cantina Pit Stop σας προσέχουν με ειδικές προσφορές για να βγαίνετε κερδισμένοι.

  • 1+1 Δώρο: Σε όλες τις πίτες, μπουγάτσες και σφολιατοειδή δώρο άλλη μία σφολιάτα
  • Στους 5 καφέδες παίρνετε άλλον ένα δώρο
  • Καφές + δώρο εμφιαλωμένο νεράκι 1,50€ (φραπέ+νεράκι, 1€)
  • Hot dog + αναψυκτικό (κουτί) 2€
  • Hot dog 1€

Επίσης, κάθε εβδομάδα το cantina pit stop στέλνει τέσσερις τυχερούς επισκέπτες του εντελώς δωρεάν στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ.

Κοντά μας σε τρία σημεία

Το Cantina PIT STOP το συναντάμε σε τρία σημεία της πόλης για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι οδηγοί και περαστικοί.
– Το κατάστημα στην Παλαιού σταθμού 36, λειτουργεί όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου και αν βρεθείτε εκεί! (τηλ: 2310557070)
– Το κατάστημα στην Πόντου 56, είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και είναι το μοναδικό από τα τρία που κάνει και delivery. (τηλ: 2310752575)
– To τρίτο κατάστημα βρίσκεται στο 4,5χλμ Θεσ/νικης-Λαγκαδά και είναι επίσης ανοιχτό όλο το 24ωρο όλες τις μέρες του χρόνου. (τηλ: 2310686860)