banner
banner

Το Delivery.gr σου δίνει έκπτωση. Δες τον τρόπο

Άλλη μια βραδιά με φίλους στο σπίτι, για ταινία, αγαπημένες σειρές, ποδόσφαιρο ή γυρνάς...

Φλογέρες με κανταΐφι

Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 500 γρ. κανταΐφι 500 γρ. καρυδόψιχα χοντροσπασμένη 2 κ.σούπας κανέλα ½ κ.γλυκού...

Plaisir Cafe – Patisserie (Τριανδρία)

Στο Plaisir Cafe - Patisserie στην Τριανδρία η καθημερινότητα γίνεται μια απολαυστική εμπειρία. Εδώ...

Εμμανουήλ Μπεζές: Ολόφρεσκα γλυκά στην πόρτα σας με ένα κλικ

Το e-shop του Ζαχαροπλαστείου Εμμανουήλ Μπεζές είναι πανέτοιμο να δεχτεί τις παραγγελίες σας. Περιηγηθείτε στα...

Άδειες καρέκλες θα στείλουν το μήνυμα διαμαρτυρίας της εστίασης πανελλαδικά

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα...

Το παντοπωλείο Olicatessen διοργανώνει τη «Γιορτή του Παραγωγού» στην Αγορά Μοδιάνο

Η "Γιορτή του Παραγωγού" έρχεται από το σύγχρονο παντοπωλείο Olicatessen, στον εμβληματικό χώρο της...

Mangiare Gastro Bar | H ιταλική εμπειρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σ’ έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στη γωνία Κομνηνών και Μητροπόλεως, οι...

Συνταγή: Σπιτικά ρολάκια κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα από τη Greek...

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Ρόδι & Μέλι

Ένα σύγχρονο ελληνικό εστιατόριο σε ένα απο τα πιο γραφικά καλντερίμια της πόλης...

Χαλκιδική: Ξενοδοχείο σερβίρει αρχαιοελληνική και βυζαντινή κουζίνα

Φορώντας έναν λευκό χιτώνα και ένα δάφνινο στεφάνι στο κεφάλι, οι επισκέπτες κάθονται να...

Brunch δια χειρός Ντίνας Νικολάου για καλό σκοπό

Στις 18 Δεκεμβρίου, το Onoma Hotel, ενώνει τις δυνάμεις του με τη χαρισματική σεφ...

Mom’s Cooking

Ελληνική κουζίνα με μαγειρευτά φαγητά και πολλές παραλλαγές

Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού, στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food...

10 στάσεις για φαγητό στην πόλη, που αποθεώνουν τις πατάτες

Είτε ξεροψημένες και τραγανές είτε χρυσαφένιες είτε σε μορφή πουρέ, οι πατάτες αξίζουν το θαυμασμό...

Marrone Restaurant

Ένας νέος χώρος με υψηλή αισθητική, εκλεκτές γεύσεις και μοντέρνα προσέγγιση στην Μεσογειακή Κουζίνα...

Βγαίνουμε για Φαγητό στο Ουζερί Λόλα | Για νόστιμα πιάτα θαλασσινών...

Απέναντι από την Καμάρα, το Ουζερί Λόλα, στο στενάκι της Αγαπηνού, ετοιμάζει νόστιμα πιάτα...

Κορωνίς: Το παλιό καφενείο που μεταμορφώθηκε στο νέο στέκι της Σοφούλη

Το όνομα έμεινε το ίδιο. Το παραδοσιακό καφενείο «Κορωνίς» στην αρχή της Σοφούλη, απέναντι...

Η Καθαρά Δευτέρα στην Αγορά Μοδιάνο θα είναι γεμάτη σαρακοστιανά εκλεκτά...

Η Σαρακοστή ξεκινάει. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπούμε στο πνεύμα και...

Ο Ελληνο-ιταλός chef των private events του Μιλάνο έρχεται με δεύτερο...

Ο Giorgio Pintzas Monzani, Ελληνο-ιταλός chef και food writer, φιλοξενήθηκε στον νέο χώρο της...

Τα TGI Fridays™ φέρνουν το Mardi Gras στη Θεσσαλονίκη

Πώς θα σας φαινόταν ένα πάρτι που θυμίζει τη Νέα Ορλεάνη μιας άλλης εποχής,...

τα πιο πρόσφατα