Θέλετε να αποφύγετε τη γλουτένη και δεν ξέρετε σε ποιο κατάστημα να απευθυνθείτε; Σας έχουμε τη λύση. Τώρα έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο πολύτιμο δώρο, ένα νέο τρόπο υγιεινής ζωής! Το Exereton είναι ένα κατάστημα που ανάμεσα στις προτάσεις του έχει και πολλές επιλογές gluten free & vegan!

Το κατάστημα συνδυάζει γλυκά χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και συντηρητικά αλλά διαθέτει και λαχταριστά γλυκίσματα εξαιρετικής ποιότητας. Εδώ συναντήσαμε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς όπως σύκο από βέλγικη σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης, θρεπτικές μπάρες δημητριακών από μέλι Ταΰγετου και φρέσκα, υγιεινά υλικά.  Εδώ οι ξηροί καρποί ψήνονται επιτόπου, τα φυτικά βούτυτα αμυγδάλουκαι καρύδας, πρωταγνιστούν μαζί με τα ταχίνα ολικής, τις σπιτικές γκρανόλες και άλλες έξυπνες ιδέες για υγιεινά σνακ.

Λιμπίστηκες σοκολατένιες μπουκίτσες και φρέσκο παγωτό; Επισκέψου το Exereton και επίλεξε τον αγαπημένο σου συνδυασμό. Πρόκειται να γίνει η αγαπημένη σου υγιεινή γλυκιά συνήθεια.

Το Exereton έχει πλέον ένα νέο online σπίτι, όπου μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο exereton.com

Delivery service

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κούσκουρα 1