Τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας στη γερμανική εταιρεία μέσων μαζικής μεταφοράς Transdev GmbH θα έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί λεωφορείου, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Your Mellon Events» το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση εύρεσης εργασίας που διοργανώνει για ακόμη μία φορά στη συμπρωτεύουσα η ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας Your Mellon, προφέροντας τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν ευκολότερα σε άμεση επικοινωνία με εργοδότες από το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel από τις 10:00 έως τις 18:00, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε μια διαδικασία «speed-dating». Για τις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο: https://app.yourmellon.com/events/3

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Η Transdev στους επαγγελματίες που θα προσληφθούν προσφέρει δωρεάν διαμονή σε διαμέρισμα έως 3 μήνες, δωρεάν μαθήματα Γερμανικών, καθώς και ευελιξία στην επιλογή εργασιακής τοποθεσίας, αφού η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη τη Γερμανία.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

  • Ημερομηνία: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
  • Τοποθεσία: Porto Palace Hotel, 26ης Οκτωβρίου 65
  • Ώρες: 10:00 – 18:00
  • Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://app.yourmellon.com/events/3

 

Σχετικά με την Transdev GmbH

Η Transdev GmbH, με έδρα το Βερολίνο, είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος μέσων μαζικής μεταφοράς στη Γερμανία με περίπου 7.800 υπαλλήλους και πωλήσεις περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι θυγατρικές σιδηροδρομικές και λεωφορειακές εταιρείες της Transdev GmbH χρησιμοποιούν σύγχρονα οχήματα για να μεταφέρουν περίπου 217 εκατομμύρια επιβάτες με ασφάλεια και άνεση στους προορισμούς τους κάθε χρόνο.

Επιπλέον, η Transdev GmbH είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών στη Γερμανία για πωλήσεις εισιτηρίων και οργανώνει μεμονωμένες προσφορές μέσων μαζικής μεταφοράς προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

 

Σχετικά με την Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και εδρεύει στην Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Το yourmellon.com προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εργοδότες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά!

 

Σχετικά με τα Your Mellon Events

Η εταιρεία Your Mellon διοργανώνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για άτομα που αναζητούν εργασία και εταιρείες που αναζητούν εργατικό δυναμικό. Προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντήσουν τους κατάλληλους υποψηφίους ή εταιρείες σε μια διαδικασία «speed dating». Τα Your Mellon Events είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Θέματα