Το γυμναστήριο EVERYBODY fitness center & kids sports club βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην άσκηση, για κάθε ηλικιακή ομάδα από 40 ημερών και άνω. Βασίζεται στη στοχευμένη εκγύμναση κάθε ασκούμενου από εξειδικευμένο προσωπικό, υπό τη μορφή ομαδικών προγραμμάτων, ολιγομελή group (3 έως 5 άτομα), αλλά και personal training.

Μια ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη

Το προσωπικό του γυμναστηρίου EVERYBODY fitness center & kids spors club είναι όλοι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α, κάτοχοι Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, Μετεκπαιδευμένοι σε προγράμματα άσκησης, κάτοχοι πτυχίου Ναυαγοσωστικής και Α’ Βοηθειών. Στόχος του προσωπικού του γυμναστηρίου είναι να παρέχει στον κάθε ασκούμενο εξατομικευμένη εκγύμναση, χρησιμοποιώντας σωστά τον εξειδικευμένο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς από τις λανθασμένες κινήσεις. Μάλιστα, συνεργάζονται με επαγγελματία διαιτολόγο-διατροφολόγο και σας παρέχουν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Αστερίες Baby Swimming 

Η βρεφική κολύμβηση ή η κολύμβηση σε νηπιακές ηλικίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού. Η κολύμβηση ενισχύει το αμυντικό σύστημα των μωρών, που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως, και βοηθά πολύ στην κινητική, μυϊκή και ψυχική τους ανάπτυξη. H σύσταση του νερού, η άνωση, η αντίσταση που ασκεί στο σώμα τούς προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους από πολύ νωρίς. Mαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους, να αλλάζουν στάσεις και θέσεις. Eπιπλέον, το νερό τα χαλαρώνει, επειδή ρυθμίζει το μυϊκό τους τόνο και έτσι κοιμούνται πιο ήρεμα.

Το baby swimming πραγματοποιείται στην ειδικά διαμορφωμένη γι’ αυτό πισίνα του γυμναστηρίου EVERYBODY fitness center & kids sports club. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον και ενεργό οξυγόνο σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες υγιεινής. Μέσα στα αποδυτήρια και των γυναικών αλλά και των ανδρών υπάρχουν αλλαξιέρες παιδιών, πάρκο, καθώς και ειδικό καθισματάκι λεκάνης, διαμορφωμένο αποκλειστικά για τους μικρούς τους φίλους.

Στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα των 25 μέτρων προσφέρεται:

  • Ελεύθερο πρόγραμμα κολύμβησης και aqua τμήματα για ενήλικες
  • Εκμάθηση και ακαδημίες για παιδιά από 6 ετών και άνω
  • Κολύμβηση για όλες τις ηλικίες

Για να τη χρησιμοποιήσετε χρειάζεστε οι ενήλικες χαρτί από δερματολόγο και τα παιδία από παιδίατρο.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, Ωραιόκαστρο

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-22:30 (14:30-16:00 Κλειστά)
Σάββατο 08:00-15:30
Κυριακή Κλειστά