Μέσα από τα 18 χρόνια λειτουργίας τους, τα Φροντιστήρια Έλιξ, έχουν εισάγει μία τομή στην φροντιστηριακή εκπαίδευση για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης και πανελλαδικά, τόσο στη μέθοδο προετοιμασίας των μαθητών όσο και για την επόμενη ημέρα και την επιλογή του επιστημονικού αντικειμένου που ταιριάζει στον καθένα.

Πρώτος στόχος η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η προετοιμασία των μαθητών μέσα από δοκιμασμένα προγράμματα σπουδών και μεθόδους και η ανάλυση των αναγκών κάθε μαθητή ξεχωριστά βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας στα Έλιξ. Τα αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών προσαρμόζονται για τις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019 και του 2020, απαντώντας σε ερωτήματα όπως ποια είναι η ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και πότε θα διδαχθεί στους μαθητές. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι η εκπαίδευση άριστων εκπαιδευτικών στην εφαρμογή συστημάτων και διαδικασιών ενώ δίνεται βαρύτητα στην άρτια ενημέρωση και συνεργασία με τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους.

Στο επίκεντρο η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία

Μέσα από τα παρακάτω στάδια και μεθόδους η εκπαιδευτική διαδικασία αποδεδειγμένα οδηγεί στην επιτυχία.

Διαγνωστικά τεστ, μάθημα σε ομάδα, Βιβλία Έλιξ, εξειδικευμένους τρόπους μελέτης, εξέταση και διαγωνίσματα, Οργάνωση Χρόνου, Οδηγούς Επανάληψης, Επαναληπτικές Παρουσιάσεις, Ηλεκτρονικά κουίζ, Διαγωνισμό επιβράβευσης καλών πρακτικών The Best και όλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνολογίας (ηλεκτρονική πλατφόρμα Έλιξ).

Επίσης δίνεται βαρύτητα και στο το κίνητρο κάθε μαθητή. Ο Μανούσος Μαροπάκης, Σύμβουλος σχεδιασμού και υλοποίησης Στρατηγικής και εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων και ο Στράτος Στρατηγάκης, Εκπαιδευτικός Ερευνητής και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κορυφαίοι στο είδος τους στην Ελλάδα, βοηθούν στην ενδυνάμωση του στόχου, της θέλησης και της προσωπικότητας του μαθητή. Βοηθούν να γνωρίσει ο μαθητής στοιχεία και δεδομένα που θα ισχυροποιήσουν τη θέλησή του.

Στα πρόσθετα «συστατικά» επιτυχίας των Έλιξ είναι:

Οι κλειστές, ομοιογενείς ομάδες μαθητών, το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει την ύλη όλου του Λυκείου, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές, τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών για κάθε μάθημα, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, το Πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου από έμπειρους Συμβούλους- Ψυχολόγους, Πρόγραμμα «Ενημερώνομαι- Αποφασίζω- Σπουδάζω», οργανωμένο από τον Στράτο Στρατηγάκη, τα Βιωματικά σεμινάρια από τον Μανούσο Μαροπάκη και την ομάδα της εταιρείας BrainUp, η Οργάνωση του τρόπου μελέτης και επανάληψης του κάθε μαθήματος.

Επίσης είναι σημαντικό ότι οι γονείς από την πρώτη στιγμή γίνονται συνεργάτες στην προσπάθεια για την επιτυχία του παιδιού τους αλλά και στην επιλογή του τομέα σπουδών μετά τις εξετάσεις και δε μένουν στην απλή ενημέρωση ή παρακολούθηση της προόδου μέσα στη χρονιά.

Άλλωστε τα Έλιξ φροντίζουν και για τη σωστή επιλογή σπουδών μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με κορυφαίους συμβούλους, όπως αναφέραμε.

Έλιξ και Ομογενείς

Τα φροντιστήρια Έλιξ για 16η συνεχή χρονιά βρίσκονται κοντά στους Έλληνες μαθητές του εξωτερικού. Η θερινή προετοιμασία των ομογενών μαθητών μας κάθε χρόνο αποτελεί για εμάς ένα στοίχημα, από το οποίο βγαίνουμε κερδισμένοι.

Μετά από 16 χρόνια επιτυχιών στις εξετάσεις ομογενών, έχουμε πλέον εδραιωθεί ως το πιο αξιόπιστο φροντιστήριο για την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα Έλιξ έχουν καταξιωθεί ως Φροντιστήρια Υψηλών Στόχων. Των δικών σας…

 

Επικοινωνία
Έλιξ Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 8, Κέντρο
Τ: 2310269849

Έλιξ Καλαμαριάς
Ι. Πασσαλίδη 34
Τ: 2310488499

Επίσημη Ιστοσελίδα

Facebook Page