Ανοιχτά: 10:30 – 03 :00

Αναπνέετε τη μεξικάνικη ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στο El Burrito. Το βλέμμα γεμίζει με χρώματα αλλά και έργα τέχνης, που έχουν δημιουργήσει Μεξικάνοι καλλιτέχνες από την Καλιφόρνια και αποτυπώνουν τη δική τους ματιά για την cult πλευρά του Μεξικού.

Ο «μικρός γάιδαρος», που είναι η μετάφραση του El Burrito, χωρίζεται σε δύο δωμάτια. Στο ένα, θα βρείτε την Cantina Mexicana με παραδοσιακή  μεξικάνικη κουζίνα, και στο άλλο, ακριβώς δίπλα, την Cocktaileria, το απόλυτο cocktail bar της πόλης. Όπου και να καθίσετε, θα έχετε παρέα σας τη Frida Kahlo, τον Emiliano Zapata, τον Pedro Yfantes, τον Jorge Negrete, τον Pancho Villa, τους Luchadores de Lucha Libre και άλλους ήρωες και φιγούρες της μεξικάνικης κουλτούρας.

Τα Cocktails

Το El Burrito κατέχει μια εντυπωσιακή πρωτιά. Είναι το πρώτο σε κατανάλωση Margarita μπαρ της χώρας, ο κόσμος, και ειδικά οι γυναίκες της πόλης, ανταποδίδει την αγάπη με την οποία τη φτιάχνουν οι bartenders με την προτίμησή τους. Μια Μαργαρίτα με νέκταρ αγαύης – το βασικό συστατικό της τεκίλα- μία κλασική Μαργαρίτα, ένα Kyoto (gin Beefeater, φρέσκο χυμό lime, σιρόπι ζάχαρης, χυμό passion fruit, φρέσκο δυόσμο και σόδα) ή μία σπιτική λεμονάδα με φρεσκοστυμμένα lime, είναι οι προτάσεις μας για το μπαρ. Για αρχή τουλάχιστον. Έπειτα προτείνουμε να εμπιστευθείτε τους bartenders που έχουν πολλές άλλες ιδέες.

Άλλωστε εδώ έχουμε να κάνουμε με την ισχυρή ομάδα του “ The Cocktail Shaker Crew”.

elburrito6

Το El Burrito σερβίρει exclusive cocktails τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με γεύσεις από την παραδοσιακή μεξικανική κουζίνα. Ό,τι έχουμε δοκιμάσει είναι πάντα φτιαγμένο από φρέσκα υλικά. Το προσωπικό είναι φιλικό και διακριτικό, ο χώρος σου φτιάχνει τη διάθεση με τα έντονα χρώματα και τις «ψαγμένες» μουσικές , ενώ το χαρακτηριστικό μεγάλο τραπέζι του είναι δημοφιλέστατο, είτε το “κλείσετε” ως παρέα είτε καθίσετε εκεί και γνωριστείτε με άλλους θαμώνες.

Info
Οι bartenders του «The Cocktail Shaker Crew» έχουν ήδη εκπαιδεύσει 3.200 bartenders σε 370 καταστήματα και ξενοδοχεία 5 αστέρων μέσα από 550 σεμινάρια για λογαριασμό της Pernod-Ricard, με προϊόντα της οποίας δημιουργούνται αποκλειστικά τα cocktails που θα δοκιμάσετε, ενώ οι bartenders δηλώνουν λάτρεις του Havana Club.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Χρυσοστόμου Σμύρνης 5