Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους επισκέπτες έτυχαν τα ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha, καθώς και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι στην έκθεση γευστικής δοκιμής «Ελληνικό Απόσταγμα», που έγινε για 5η συνεχή χρονιά στην Αίγλη Ζαππείου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Το Άδολο, το premium Ούζο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου, εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά το κοινό με την ultra premium ποιότητά του, που οφείλεται στην τριπλή του καρτερική απόσταξη σε χειροποίητο χάλκινο άμβυκα του 1911. Ένα πραγματικό διαμάντι, από την καρδιά του Ούζου Πλωμαρίου.

Η αγαπημένη M DRY Mastiha, το πρώτο ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για το άρωμα και τη γεύση της αυθεντικής μαστίχας. Μάλιστα, πολλοί επισκέπτες, πριν αποχωρήσουν από την έκθεση, επέστρεφαν για ένα σφηνάκι μαστίχας για να φύγουν με τη γεύση και το άρωμά της στο στόμα.

Η πρώτη Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην Έκθεση, κερδίζοντας τις γευστικές εντυπώσεις με τον αρωματικό χαρακτήρα τους και τις αυθεντικές γεύσεις τους. Καθώς ήταν η πρώτη έκθεση στην Αθήνα όπου παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης, οι επισκέπτες έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την «Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι». Ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το μονοποικιλιακό τσίπουρο, να το γευτούν για να διαπιστώσουν τη διαφορά του, αλλά και να εντρυφήσουν στην ιεροτελεστία της γευσιγνωσίας που μας προσκαλεί το Δεκαράκι με τις τρεις ξεχωριστές γεύσεις του.

Οι επισκέπτες της έκθεσης «Ελληνικό Απόσταγμα» ξεχώρισαν και φέτος το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, την M DRY Mastiha και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, τρία αποστάγματα υψηλής ποιότητας που υπερηφανεύονται για την ελληνική καταγωγή τους.