Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έφτασε στην 84η διοργάνωσή της και από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών αυτή τη περίοδο στην πόλη θα είναι ιδιαίτερα υψηλή, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Οι “HELEXPO SALES”, οι οποίες ισχύουν κάθε χρόνο το διάστημα της ΔΕΘ, αποτελούν ιδιαίτερη ευκαιρία για τα καταστήματα της πόλης να αυξήσουν τις πωλήσεις και τον τζίρο τους αυτές τις μέρες. Φέτος θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Να επισημάνουμε ότι και τις δύο Κυριακές (8/9 και 15/9) θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα του κέντρου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή αλλά και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.