Τον καταρράκτη Κουνουπίτσας θα τον βρείτε στο κατάφυτο φαράγγι Ίσιο Πεύκο (Ράμνο Μπόρ) κοντά στο Άνω Λουτράκι Αριδαίας και τα Λουτρά Πόζαρ. Ο καταρράκτης έχει ύψος 12 μέτρα και η διαδρομή ξεκινά από το παρατηρητήριο στο Άνω Λουτράκι Αριδαίας.

Η χθεσινή ημέρα, κάλυψε με λευκό πέπλο το τοπίο και μας χάρισε πολύ όμορφες εικόνες όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πληροφορίες για τη διαδρομή:
Site: theursaminor.eu
Facebook: The Ursa Minor
Instagram: theursaminor_
You Tube Channel: The ursa minor Channel

 

The Ursa Minor – Λίγα λόγια

«Είμαστε δυο οικογένειες, 7 άτομα, μια παρέα. Μας αρέσει η ορειβασία, το περπάτημα στη φύση και η ελεύθερη ζωή και ευτυχώς αρέσει και στα παιδιά μας. Η ομαδική ανάβαση τα Σαββατοκύριακα, η διαμονή και η πορεία στα βουνά και η αναρρίχηση στις κορυφές προσφέρουν ιδιαίτερα αισθήματα ικανοποίησης. Προσπαθούμε λοιπόν μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες μας, να σας μεταφέρουμε όσο μπορούμε αυτά τα συναισθήματα  και να σας παροτρύνουμε να ακολουθήσετε και εσείς.

Οι εκδρομές που περιγράφονται έχουν εκτός από τη διαδρομή και χρηστικές πληροφορίες, όπως που θα μείνετε, που θα φάτε, που θα κατασκηνώσετε, πόσο θα στοιχίσει κλπ. Όλες έχουν ημερολογιακή σήμανση, πράγμα που σημαίνει ότι για κάποια εκδρομή που έγινε το 2008 μπορεί κάποιες από τις χρηστικές πληροφορίες να μην ισχύουν (πχ  τιμές  διοδίων, ξενοδοχεία,ταβέρνες κλπ).

Ονομάσαμε την ιστοσελίδα μας «Τhe Ursa Minor», που είναι το λατινικό όνομα του αστερισμού της Μικρής Αρκτου για δυο λόγους. Γιατί  έχει το στοιχείο της οικογένειας  αλλά και το στοιχείο του προσανατολισμού».