Η συλλογή της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αποτελεί μία δυναμική επιβεβαίωση του future-positive χαρακτήρα του brand, μέσα από τη street και την casual ένδυση, που συνδυάζει μίνιμαλ σιλουέτες και ασυμβίβαστα σχέδια, κομψότητα και αστείρευτη έμπνευση. Από τo κόψιμο των παραδοσιακών Ιαπωνικών υφασμάτων στις υφές και τα σχέδια της ερήμου της Νεβάδα, μέχρι τα χρώματα της Καραϊβικής, το παρελθόν και το μέλλον ενώνονται σε μία σειρά από looks, τα οποία μεταφράζουν την ταξιδιωτική κληρονομιά της Napapijri, σε ένα εσωτερικό ταξίδι όπου τα όρια μεταξύ γεωγραφικών και ατομικών συντεταγμένων είναι ασαφή.

Ο πυρήνας της συλλογής αποτελείται από ευκολοφόρετα κομμάτια, τα οποία αναβαθμίζουν το ταξίδι σε μία μορφή δημιουργικής έκφρασης. Λαμπερά υφάσματα, μεταλλικά εφέ, καρό puffers, αντιπαραθέσεις υλικών και διαστάσεων: οι σύγχρονοι πρωτοπόροι ενδιαφέρονται για τη μόδα, αλλά και για το ταξίδι τους, είτε προσωπικό είτε γεωγραφικό.

Για αυτόν τον λόγο η φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αναδεικνύει την αφοσίωση της Napapijri στη βιωσιμότητα και την ηθική μόδα, επεκτείνοντας το εύρος των σχεδίων χωρίς φυσική γούνα και πούπουλα και αφαιρώντας το δέρμα από όλες τις τσάντες και τα σακίδια.

Τη συλλογή Napapijri FW19 θα τη βρείτε στα monobrand καταστήματα Napapijri, στα πολυκαταστήματα Attica και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες

Δείτε τo video της FW19 καμπάνιας Choose Future