Η οικοτεχνία «Δαρνάκων Γεύσεις», βρίσκεται στο Νέο Σούλι, που είναι ένα από τα πέντε Δαρνακοχώρια του Ν. Σερρών. Οι συνταγές, που έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεράκι και αγάπη, φτιάχνονται με τα πιο αγνά υλικά. Δεν χρησιμοποιούνται χρώματα και συντηρητικά. Το αποτέλεσμα είναι να φτάνουν στο τραπέζι σας καλούδια της ελληνικής γης, τα οποία συνδυάζουν τις σπιτικές γεύσεις με την τεχνογνωσία και την επιστήμη.

Στα προϊόντα (σάλτσες- μαρμελάδες), θα βρείτε αγαπημένες σπιτικές (σάλτσα με κρεμμύδι και δάφνη, σάλτσα με κόκκινη πιπεριά και ρίγανη κ.α.) αλλά και πρωτότυπες γεύσεις (μαρμελάδα ντομάτα, μαρμελάδα πορτοκάλι καρότο, μαρμελάδα φράουλα με σοκολάτα κ.ά.), που θα σας κερδίσουν από την πρώτη κουταλιά και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Έρχονται στο πιάτο σας έτοιμα για κατανάλωση. Απαλλαγείτε από τον κόπο της προετοιμασίας και, ταυτόχρονα, προσφέρετε στους αγαπημένους σας μία μοναδική γευστική εμπειρία!

 

Μία προσπάθεια για να διασωθούν και να γίνουν ευρέως γνωστές οι σπιτικές λιχουδιές των Δαρνάκων!

Διεύθυνση: Νέο Σούλι Σερρών

 

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τα προϊόντα της εταιρείας Δαρνάκων Γεύσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ