Η Blue Aegean Sailing School διοργανώνει το Christmas Sailing 2023 στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, προσθέτοντας στο κάδρο της στολισμένης Θεσσαλονίκης ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση στο Facebook αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,
πέρασαν χρόνια από την πρώτη φορά που σκεφτήκαμε πόσο πιο όμορφη θα ήταν η εικόνα της στολισμένης Θεσσαλονίκης, αν προσθέταμε στο κάδρο ιστιοπλοϊκά σκάφη
τα οποία επανδρώνονται από νέους και παλιούς ιστιοπλόους! Να δώσουμε την ευκαιρία έστω μια φορά το χρόνο, να δούνε ιστιοπλοϊκά σκάφη αγκυροβολημένα στην παλιά παραλία και τους ιστιοπλόους να συμμετέχουν στη γιορτή των Χριστουγέννων με τη ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια! Στη φετινή, 19η χρονιά, αυτής της εκδήλωσης θα θέλαμε να σας έχουμε κοντά μας εκείνη την ημέρα!Προτεραιότητα στην επάνδρωση των σκαφών έχουν οι μαθητές της Β’ φθινοπωρινής περιόδου του 2023 αλλά μπορείτε να δηλώσετε όλοι συμμετοχή και να καλύψετε τα κενά, δίνοντας σας την ευκαιρία να ξαναβγείτε μαζί μας στη θάλασσα! Όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε με τα σκάφη, ελάτε με τους φίλους σας ώστε να ανταλλάξουμε ευχές και κεράσματαΘα σας περιμένουμε όλους στο Ernést Hébrard café-bar (Λεωφ. Νίκης 13, Τηλ. 2310-242241) την Κυριακή 3/12/2023 στις 14:00!
Θανάσης Μπαξεβάνης και οι εκπαιδευτές της σχολής

 

Facebook event: Christmas sailing 2023