Το Cavo Delea είναι ένα καινούργιο συγκρότημα με βίλες και σουίτες σύγχρονης αρχιτεκτονικής, μοναδικό ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, το οποίο βρίσκεται στην ακτογραμμή του Ποσειδίου, σε μια από τις πιο μαγευτικές βραβευμένες παραλίες με γαλάζια σημαία στη Χαλκιδική. Το ιστορικό ακρωτήρι του Ποσειδίου, καθώς και η μακρόχρονη ενασχόληση της οικογένειας των ιδιοκτητών, Δρεβελέγκα με την ελαιουργία αποτέλεσαν την έμπνευση για την ονομασία του συγκροτήματος Cavo Delea.

Οι πολυτελείς βίλες και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες συνδυάζουν με αριστοτεχνικό τρόπο τη μοντέρνα αρχιτεκτονική με επιλεγμένα μεσογειακά στοιχεία σε μια παλέτα γήινων χρωμάτων, προσδίδοντας στο συγκρότημα έναν χαρακτήρα κομψότητας και υψηλής αισθητικής.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την κεντρική τοποθεσία του συγκροτήματος και την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα αποδεικνύουν ότι το Cavo Delea είναι ένα από τα ομορφότερα συγκροτήματα με πολυτελείς βίλες και σουίτες στη Χαλκιδική και αποτελεί την ιδανική επιλογή για αξέχαστες διακοπές.

To Cavo Delea διαθέτει εννέα βίλες και τέσσερις σουίτες με ιδιωτική πισίνα με θέα στη θάλασσα και σε ιδιωτικό κήπο με μεσογειακά άνυδρα φυτά, μία σουίτα με υδρομασάζ και 5 σουίτες με ευρύχωρες βεράντες. Η ομορφιά του τοπίου μέσα στα δέντρα μπροστά στη θάλασσα και τη μαγευτική παραλία του Ποσειδίου Χαλκιδικής, σε συνδυασμό με την κομψή και λιτή διακόσμηση και την αίσθηση «ζεν», που αυτή αποπνέει, προσφέρουν απόλυτη άνεση και ηρεμία. Απολαύστε στη βεράντα σας τα τοπικά ελληνικά προϊόντα από το καλάθι πρωινού, που προσφέρεται καθημερινά την ώρα της προτίμησής σας.
Όλες οι πολυτελείς βίλες και σουίτες του παραθαλάσσιου συγκροτήματος Cavo Delea διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και παρέχουν στους επισκέπτες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος.

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική, για τη διακόσμηση των βιλών και των σουιτών επιλέχθηκαν εικαστικά έργα, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Η βιωσιμότητα και η αειφορία αποτελούν από τους βασικότερους πυλώνες σχεδιασμού και λειτουργίας του Cavo Delea. Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Χαλκιδικής αποτελούν προτεραιότητές τους.

Cavo Delea Villas & Suites
Ποδείδι, 63077 Χαλικιδική, Ελλάδα
Τ. +30 23740 43495, +30 6973002745, +30 6944565165
https://www.cavodelea.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/CavoDeleaSuites
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/cavodelea/