Παραδοσιακές μελωδίες και τραγούδια της Μακεδονίας από το χθες.. στο σήμερα. Το Bukovo Fest σκοπό έχει να μας θυμίσει τις τοπικές μελωδίες στην αυθεντική εκδοχή τους από δεξιοτέχνες καλλιτέχνες της εκάστοτε περιοχής αλλά και να μας παρουσιάσει εναλλακτικές εκδοχές/ διασκευές πιο νέων μα εξεχόντων μουσικών. Κοινοί παρονομαστές η αισθητική, η επιθυμία για την επιστροφή στις ρίζες μας και τη μεταλαμπάδευση του παραδοσιακού  πολιτισμού μας με έναν ελκυστικό τρόπο τόσο για μεγαλύτερους σε ηλικία όσο και για τους νεότερους εναλλακτικούς μας ακροατές.

Πέντε μπάντες,μια ιδιαίτερη και ανατρεπτική guest εμφάνιση, 3 ½ ώρες μουσικής και χορού καθώς και πολλές εκπλήξεις στον υπέροχο χώρο της Μονής Λαζαριστών είναι μόνο λίγα από αυτά που θα παρακολουθήσετε!

Οι μπάντες που θα αναλάβουν την παρουσίαση του φετινού πρώτου μας φεστιβάλ:

  • Χρυσοδάκτυλοι
  • Ορχήστρα Βαγγέλη Ψαθά
  • Μουσικοί του Κουτιού
  • Θάνος Σταυρίδης & Drom
  • Banda Entopica

Special Guest: Μαρία Αναματερού

Παρουσιάζει ο Πάνος Σουρούνης!

 

Λίγα λόγια για το Bukovo Fest

Κάθε χρόνο το Bukovo Fest θα τιμά και μια διαφορετική μπάντα που έχει προσφέρει στην τοπική παράδοση. Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στους «Χρυσοδάκτυλους«.

Το Μπούκοβο αποτελεί ένα από τα βασικά μπαχαρικά της μακεδονίτικης κουζίνας. Υπάρχει σε κάθε σπίτι, σε κάθε τραπέζι, ειναι γλυκό ή καυτερό, έχει χρώματα θερμά, της καρδιάς, σαν τη ζεστασιά των ανθρώπων σε αυτό το βορινό κομμάτι της Ελλάδας μας. Το μπούκοβο συνοδεύει τα περισσότερα πιάτα και ειναι αγαπημένο. Αυτός ειναι ακριβώς ο σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ: να ειναι αυθεντικό, να αγαπηθεί και να λάβει μια θέση στα πολιτισμικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

info
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Μονή Λαζαριστών
Γενική είσοδος: 15€
Early Birds(μέχρι 30 Αυγούστου): 12€ 

Προπώληση εισιτηρίων: viva https://www.viva.gr/tickets/music/bukovo-fest-2022/
Ώρα έναρξης: 19:30
Διάρκεια: 210’

 Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Διοργάνωση παραγωγής: HALF MOON PRODUCTIONS

Κερδίστε προσκλήσεις!
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τρίτη 13/9 στις 11:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Σπανόπουλος Κώστας
Μαρίντσιου Κατερίνα

Οι τυχεροί δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.