Το brunching, το γεύμα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία αγαπημένη τάση στην χώρα μας. Τι γίνεται όμως όταν το brunch κάνει στροφή στην ελληνική κουλτούρα και έχει ως βάση του ελληνικά προϊόντα;

Φέτος για πρώτη φορά, το Κτήμα Φλόριαν αποφάσισε να ξυπνήσει τις μνήμες του πατροπαράδοτου πρωινού στο χωριό και να μάς προτείνει την δική του εκδοχή brunch. Οι  Κυριακές στο Κτήμα Φλόριαν θα έχουν την γεύση & την μυρωδιά των παιδικών μας χρόνων.


Στόχος είναι να προσαρμόσει το brunch στην ελληνική κουζίνα, δίνοντάς του άρωμα παράδοσης με ελληνικά προϊόντα & πειραματισμούς σε κλασσικές συνταγές προσφέροντάς μας ένα Brunch…αλά Ελληνικά! Το Κτήμα Φλόριαν ξεκινάει, λοιπόν, την ελληνική εκδοχή των brunch series του από την Κυριακή 06 Ιουνίου.Από τις 12:00 μ.μ το μεσημέρι έως τις 18:00 μ.μ το απόγευμα θα μας φιλοξενήσει στην υπαίθρια αυλή του με την πανοραμική θέα για να απολαύσουμε τα 2 προτεινόμενα μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κωνσταντίνος Μάρκου (σεφ & ιδιοκτήτης του Ακαδημία Art Restaurant) σε συνδυασμό με τα κρασιά του Κτήματος (Κρασί σε ποτήρι από 4-6€).

Απολαύστε 4 πιάτα με γλυκές & αλμυρές γεύσεις στην τιμή των 19€ ή το μενού 6 πιάτων με πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις (Τιμή 24€/άτομο).

Είσοδος αποκλειστικά κατόπιν κράτησης. Περιορισμένες θέσεις

Διαθέσιμα γκρουπ:
• 12:00 μ.μ – 15:00 μ.μ
• 15:00 μ.μ – 18:00 μ.μ

info
Κτήμα Φλόριαν, Τρίλοφος Θεσσαλονίκης
Κυριακή 6 Ιουνίου 2021
Facebook: Domaine FlorianΓια κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6908372316 ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected]