Στο επίκεντρο του «πρώτου ποδιού», την Καλλιθέα, από το 2003, ένα All Day Kitchen Bar συνδυάζει την υπέροχη θέα με τις comfort γευστικές προτάσεις και τη φιλική εξυπηρέτηση. Το Briki είναι ένα σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της περιοχής, Έλληνες και τουρίστες του εξωτερικού και η διάρκεια στον χρόνο είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Από το πρωινό έως και το μεσημεριανό

Από το πρωί η απόλαυση του πρώτου καφέ της ημέρας, που όλοι γνωρίζουμε ότι στις διακοπές έχει άλλη αξία, συνδυάζεται με πιάτα για πρωινό, όπως ομελέτες ή μια σύνθεση με μέλι, μαρμελάδες, κρουασάν, αλλαντικά και τυριά ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ενδιάμεσες επιλογές συνθέτοντας ένα brunch για όσους ξυπνήσετε αργότερα.

 

Το μενού προσφέρεται για όλες τις επιλογές και τις διατροφικές συνήθειες. Αν έρθει η ώρα του μεσημεριανού και πάλι το Briki έχει ετοιμάσει μία comfort food εμπειρία. Δροσερές σαλάτες με υλικά εποχής και ταιριαστά dressings, ριζότο και πιάτα ζυμαρικών, burgers και πολλές ακόμη προτάσεις με θέα τη θάλασσα στο αναπαυτικό σαλόνι ή το μπαλκόνι. Φανταστείτε την αίσθηση μετά την απόλαυση του μπάνιου σας, να χαλαρώσετε με νόστιμα πιάτα, δροσιά και κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

Ηλιοβασίλεμα και νόστιμες βραδιές με κρασί και cocktails

Όταν πέσει ο ήλιος η θέα είναι μαγική και αφού βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες έχετε όλον τον χρόνο να επιλέξετε ένα aperitivo, ένα cocktail ή κρασί και να το συνδυάσετε με snack, pizza ή πλατώ με τυριά και αλλαντικά απολαμβάνοντας το “easy mood” του καλοκαιριού. Η άνεση και η φιλόξενη διάθεση σε συνδυασμό με τις γεύσεις και την ποιότητα των ποτών δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τις βραδιές του καλοκαιριού. Επιλεγμένη λίστα κρασιών, κλασσικά και ιδιαίτερα cocktails αλλά και ένα κανονικό δείπνο για την παρέα σας.

Όπως αναφέραμε, η τοποθεσία, οι γεύσεις και η εξυπηρέτηση στο Briki, όποια ώρα της ημέρας κι αν βρεθείτε εκεί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόλαυση κάθε στιγμής. Αυτό δεν είναι και το νόημα των διακοπών; Στο Briki το έχουν πιάσει.

 

Briki
All Day Kitchen Bar
Καλλιθέα, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Τηλέφωνο
2374023150

Ανοιχτά
Καθημερινά: 09:00 – 01:30

Facebook: Briki all day kitchen bar

Instagram: brikiallday