Ένα από τα παλαιότερα σημεία για φαγητό στη Στοά Μοδιάνο, ανακαινισμένο, το οποίο φημίζεται για τα ζουμερά πικάντικα σουτζουκάκια του, τα «βομβίδια», φτιαγμένα με πολίτικη συνταγή, που ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους από το 1982. Ιδιαίτερη πρόταση αποτελεί η xxx-Large μπριζόλα, ενώ όλες οι αλοιφές είναι χειροποίητες. Σερβίρουν, επίσης, παντσέτα, ριγανάτο σουβλάκι, χωριάτικα λουκάνικα και κοτοσουβλάκι αλλά και σαλάτες για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία σε πιο light. Όλα μπορείτε να τα απολαύσετε με μερίδα ή τεμάχιο αλλά και σάντουιτς με πίτα ή ψωμάκι.

Tα Βομβίδια σκάνε και στην πόρτα σου

Η υπηρεσία delivery ισχύει Δευτέρα με Σάββατο από τις 11:30 έως 18:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου έως παραλία & Βαρδάρη έως Δημαρχείο).
Τηλέφωνο για τις παραγγελίες: 2310 281939

Με αυτές τις νοστιμιές μια παγωμένη μπύρα είναι η αυτονόητη επιλογή. Έτσι σε περιμένει η Νύμφη, η Μάμος, η Heineken, η Άλφα, η Άλφα Weiss, η Amstel, η Amstel Free, η Amstel Radler και η Fischer για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση.

 

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Βασιλέως Ηρακλείου 35-37

Delivery Δευτέρα με Σάββατο 11:30 με 18:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου έως παραλία & Βαρδάρη έως Δημαρχείο), τηλ 2310 281939
Βρείτε μας και στο app του efood