Πρόκειται για έναν ξεχωριστό χώρο στη Θεσσαλονίκη καθώς συνδυάζει ένα ευρωπαϊκού στιλ café με καθημερινές γλυκές προτάσεις σε cakes και διάφορα μπισκότα με το σύγχρονο ζαχαροπλαστείο που δημιουργεί ευφάνταστες συνθέσεις σε τούρτες. Χαρακτηριστική επίσης και η βιτρίνα του, που ουκ ολίγες φορές έχει γίνει talk of the town, αφού φιλοξενεί μία θεματική γλυκιά 3D σύνθεση ανάλογα με την κάθε περίοδο και το γενικότερο mood.

Μπορεί να μην μπορούμε αυτή τη στιγμή να απολαύσουμε όλη αυτή την ατμόσφαιρα αλλά το Sugar Angel φροντίζει να μη μας λείψουν οι γλυκές του προτάσεις. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε με take away και με delivery τις πάντα φρέσκες επιλογές παρέα με τον καφέ, το τσάι ή τη σοκολάτα μας και χυμούς ή σπιτική λεμονάδα και φραουλάδα.

Με την προσήλωση στις ποιοτικές πρώτες ύλες και με τεχνική που εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα, το Sugar Angel μας προτείνει να περιηγηθούμε σ’ ένα κόσμο με διάφορα cakes ημέρας, όπως cake καρότου, μηλόπιτα, brownies ή cake πορτοκάλι. Ο πειρασμός γίνεται μεγαλύτερος με ένα κομμάτι από τις τούρτες ψυγείου, όπως είναι το Red Velvet (ένα από τα “must”), το Naked Cake, το Cheesecake Oreo, το New York Cheesecake και τα Triple Chocolate, Lila Pause και Copa Banana Cake.

Είναι δύσκολο να επιλέξεις και απολαυστικό να δοκιμάσεις. Αυτό είναι το Sugar Angel!

 

ID: SUGAR ANGEL

WORKSHOP & COFFEE

ΛΑΣΣΑΝΗ 1 & ΠΡ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΚΕΝΤΡΟ
Τ: 2310225575

ΤAKE AWAY|DELIVERY:
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ: 09:00 – 20:00

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ EFOOD KAI WOLT
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη Wolt

FACEBOOK: Sugar Angel Workshop & Coffee