Σε ένα γραφικό πλακόστρωτο σοκάκι σε μια από τις όμορφες γειτονιές της Πολίχνης, θα συναντήσετε το Sagrado. Το καλόγουστο αυτό εστιατόριο γεμίζει την περιοχή με γεύσεις και αρώματα και προσφέρει στους επισκέπτες του χαλάρωση και ηρεμία μακριά από τη βουή της πόλης.

Οι προτάσεις στον κατάλογο είναι πολλές και λαχταριστές, σε σημείο να θέλετε να τα παραγγείλετε όλα. Θα βρείτε θεϊκά burgers, για τα οποία και φημίζονται, νόστιμα ορεκτικά, σαλάτες εποχής, pasta, risotto, hot dogs, κυρίως πιάτα και πολλά ακόμα που θα σας αφήσουμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας!

Διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, που συνοδεύουν απόλυτα όλες τις γεύσεις των φαγητών τους. Και αν δεν είστε του αλκοόλ, υπάρχουν και τα αναψυκτικά. Μη ξεχνάτε ότι με κάθε τηλεφωνική παραγγελία σας, στα δύο burger της επιλογής σας σάς κάνουν δώρο άλλα δύο ίδια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ποιότητα όσων σας προσφέρουν είναι εγγυημένη, καθώς ό,τι επιλέγουν προέρχεται από συνεργαζόμενες φάρμες, κρεοπωλεία και διαλεχτούς παραγωγούς! Τα κρέατα είναι προϊόν κάθετης παραγωγής, της εταιρείας τους ΚΡΕΑΤΑ ΦΙΛΑΚΗΣ. Αγνά και φρέσκα, έτσι ακριβώς, όπως θα τα προσέφεραν και στις οικογένειες τους.

ID: SAGRADO

BEER & BURGER RESTAURANT
ΑΓΝΏΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ 50, ΠΟΛΊΧΝΗ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 060 5566

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΈΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 13:00–01:00
Τηλέφωνο:2310605566

Εξυπηρετεί και μέσω efood, box, wolt και delivery.gr:
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στο box
Δείτε το μενού στη wolt
Δείτε το μενού στο delivery.gr

Facebook: Sagrado
Instagram: sagradogr