Σ’ ένα κατάστημα “Νέττος” με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τυχαία η επιτυχημένη πορεία και η παράδοση μιας τέτοιας επιχείρησης, που χτίζεται από το 1958 με συνέπεια στην άριστη εξυπηρέτηση των πολλών και πιστών πελατών. Αποτέλεσμα αυτής της διαδρομής είναι τα τρία καταστήματα σε Χαριλάου, Πλαγιάρι και Θέρμη. Το κατάστημα της Χαριλάου, μάλιστα, μετά την ανακαίνισή του δίνει με τον πλέον σαφή τρόπο το στίγμα μια σύγχρονης επιχείρησης στον χώρο του καφέ, τον ξηρών καρπών, του delicatessen και των προϊόντων υγιεινής και ειδικής διατροφής.

Τέχνη στον καφέ και στους ξηρούς καρπούς

Είναι δύο από τα βασικά προϊόντα που θα συναντήσετε σ’ ένα κατάστημα “Νέττος”. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας από εξειδικεύμενο προσωπικό που θα φροντίσει γι’ αυτό αλλά και να προμηθευτείτε διάφορα είδη καφέ για το σπίτι ή την εργασία.

Από τον καφέ ξεκινάει και η ιστορία της επιχείρησης αφού πριν περίπου 60, ο Γεώργιος Νέττος ανοίγει ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο στην περιοχή της Χαριλάου. Ο φρέσκος ελληνικός καφές με την επεξεργασία του να γίνεται εξ ολοκλήρου στο κατάστημα, καθιερώνει την επιχείρηση στον χώρο. Σήμερα έχοντας εξελίξει αυτή την παράδοση, η φροντίδα στην επιλογή της πρώτης ύλης και της επεξεργασίας αφορά μία μεγάλη ποικιλία ειδών καφέ.

Η ίδια προσήλωση στην ποιότητα αφορά και τους ξηρούς καρπούς, όπου από το ξεκίνημα, μέχρι και σήμερα, η επεξεργασία γίνεται πλήρως στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, που εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που θα καταλήξουν σε όλους εμάς.

Και πολλά ακόμη προϊόντα

Επιπλέον υπάρχει μία, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε άλλα είδη προϊόντων, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και οικοτεχνίες που αξιοποιούν τοπικές πρώτες ύλες και επενδύουν με προσωπική φροντίδα στα προϊόντα τους. Επίσης, δε λείπουν και επιλεγμένες προτάσεις από το εξωτερικό. Αποξηραμένα φρούτα, εκλεκτά γλυκίσματα και ζαχαρώδη, βιολογικά και gluten free προϊόντα, υγιεινής διατροφής, είδη delicatessen που θα δώσουν μια γευστική πινελιά στο τραπέζι σας ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την πλούσια λίστα βοτάνων, μπαχαρικών, ποτών και αποσταγμάτων που ολοκληρώνουν τις προτάσεις των καταστημάτων “Νέττος”.

Η αγάπη και το μεράκι γι’ αυτόν τον τομέα της διατροφής μεταδίδεται και μέσα από την άψογη εικόνα των καταστημάτων, με την οργάνωση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση από ένα ενημερωμένο προσωπικό που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια.

Αν είστε λάτρης των εκλεκτών προϊόντων μία επίσκεψη στα καταστήματα “Νέττος” θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

 

ΙD: ΝΕΤΤΟΣ

ΚΑΦΕΣ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΜΑΡΑΣΛΗ 68, ΧΑΡΙΛΑΟΥ
Τ: (+30) 2310304669

ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4, ΘΕΡΜΗ
Τ: (+30) 2310323089

ΜΙΑΟΥΛΗ 29, ΠΛΑΓΙΑΡΙ
Τ: (+30) 2392500434

ΤAKE AWAY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 – 20:30

DELIVERY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-14:00
(για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Αν. Θεσσαλονίκης)
Τηλέφωνο delivery: 2310304669

Εξυπηρετεί και μέσω efood 
Δείτε το μενού στο efood

Facebook: Νέττος
Instagram: nettos_skg
Website: 
nettos.gr