Το Greek Natural πρωταγωνιστεί στη healthy γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του κέντρου, με τον κόσμο να το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και μέχρι και σήμερα να κάνει ουρά για να δοκιμάσει τις healthy και πολύ νόστιμες δημιουργίες της οικογένειας Μπαϊράμη. Το μικρό πράσινο spot στη Δημητρίου Γούναρη ήρθε για να μας μυήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Με προσεκτικά επιλεγμένα και φρέσκα υλικά εποχής από την Ελληνική γη, healthy εναλλακτικές και έμφαση στην ποιότητα, προσφέρουν καθημερινά ολόφρεσκες, δημιουργικές και άκρως απολαυστικές σαλάτες, οι οποίες χωρίζονται σε κατηγορίες, ώστε να καλύψουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, φρουτοσαλάτες, smoothies σε ευφάνταστους συνδυασμούς και φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, τους οποίους μπορείτε να τους πάρετε και σε μπουκάλι για το σπίτι!

Να τονίσουμε πως είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει σαν προτεραιότητα να προσφέρει σε όποιον την εμπιστεύεται υγιεινά και αγνά προϊόντα στις καλύτερες τιμές και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας τους. Τέτοια προσπάθειες τις επικροτούμε και τις στηρίζουμε. Αν τους έχετε γνωρίσει θα καταλάβετε για πιο πράγμα μιλάμε.

ID: GREEK NATURAL THESSALONIKI

HEALTHY FOOD RESTAURANT
ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΓΟΎΝΑΡΗ 48 ΜΕ ΕΓΝΑΤΊΑ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 024 0250

ΤAKE AWAY | DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 11:00–24:00
Τηλέφωνο: 2310240250

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ EFOOD KAI WOLT
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη Wolt
Δείτε το μενού στη BOX

Facebook: Greek Natural Thessaloniki
Instagram: greeknaturalgr