Μια νόστιμη γωνία σας περιμένει στη Μ. Μπότσαρη που όχι μόνο φροντίζει από το πρωί να δώσει απάντηση στην πείνα σας αλλά σας υποδέχεται πάντα με τον πιο φιλόξενο τρόπο. Πρωινό, στάση για snack, μαγειρευτό φαγητό, βραδινή λιχουδιά, όλες τις ώρες φροντίζει να μη σας λείψει τίποτε. Ένας ακόμη λόγος για να γνωρίσετε το M…eat Me που και πάλι μας υποδέχεται και στην αυλή του για να συνδυάσουμε γεύση με εξαιρετικό service.

Από το πρωί ο κατάλογος έχει ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα με ενέργεια. Καφές με ποιότητα, ροφήματα, χυμοί, smoothies και πολλές επιλογές για φαγητό. Χωριάτικες πίτες, σφολιάτες, pancakes γλυκά και αλμυρά, φρουτοσαλάτες, κρύα σάντουιτς, ατομικά γλυκά και cakes. Όλα είναι εδώ, φρεσκότατα.

Κι όταν πλησιάζει το μεσημέρι, το ζεστό μαγειρευτό φαγητό κάνει την εμφάνισή του. Ναι, καλά διαβάσετε, το M…eat me φροντίζει να προτείνει καθημερινά πιάτα μαγειρευτού φαγητού διαμορφώνοντας ένα εβδομαδιαίο μενού με εναλλασσόμενες προτάσεις για ποικιλία σε γεύσεις αλλά και σε διατροφική αξία.

Δεν έχουμε όμως ολοκληρώσει το νόστιμο πέρασμά μας από το M…eat me και συνεχίζουμε με μερικές ακόμη λαχταριστές και χορταστικές ιδέες. Θα συμφωνήσετε ότι η κρέπα, η pizza και το club sandwich είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μπορείτε να επιλέξετε τα υλικά για γλυκιά ή αλμυρή κρέπα – γιατί όχι και από τις δύο – και να απολαύσετε το νόστιμο φύλλο με την πλούσια γέμιση. Στο M…eat Me άλλωστε η ποσότητα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Η δική σας ευχαρίστηση είναι η προτεραιότητα.

Εκτός από το Take Away όλες οι επιλογές του καταλόγου έρχονται και στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα αλλά και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery (δείτε τα links παρακάτω).

ID: M…EAT ME

ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ
Τ: (+30) 2310850851

ΤAKE AWAY| DELIVERY:
ΚΥΡΙΑΚΗ- ΠΕΜΠΤΗ: 07:00–00:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 07:30 – 01:00
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310850851

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ EFOOD KAI WOLT
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη Wolt
Δείτε το μενού στο Box

FACEBOOK: Meat Me
INSTAGRAM: meatme_skg