Το όνομα «Μητρέγκα» αποτελεί το Γευστικό Σήμα Κατατεθέν της Βέροιας και must προορισμό για ολόφρεσκους και πεντανόστιμους λουκουμάδες. Ο παππούς δημιούργησε πριν από 60 χρόνια την απίθανη συνταγή των φημισμένων αυτών λουκουμάδων και πλέον η τρίτη γενιά αναλαμβάνει το τιμόνι της επιχείρησης και τους συστήνει στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην Τσιμισκή 31, να κάνετε οπωσδήποτε στάση να τους δοκιμάσετε!

Στον Μητρέγκα θα δοκιμάσετε ολόφρεσκους, χειροποίητους, αφράτους, σιροπιασμένους λουκουμάδες, τόσο στην κλασική τους μορφή όσο και με διάφορες γαρνιτούρες. Το σιρόπι, μάλιστα, φτιάχνεται από τους ίδιους.

Επιπλέον, προσφέρουν απολαυστικό καφέ από φημισμένο χαρμάνι, αλλά και φρέσκους χυμούς, τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε με λαχταριστές προτάσεις για πρωινό, χειροποίητα κρύα sandwiches και πολλές ακόμα νοστιμιές που θα τις ανακαλύψετε από κοντά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε ότι στον χώρο τους θα βρείτε και ποικιλία από vegan προϊόντα, καθώς δε θέλουν να αφήνουν κανέναν παραπονεμένο!

ID: ΜΗΤΡΈΓΚΑ

COFFEE SHOP
ΤΣΙΜΙΣΚΉ 31
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 053 0730

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 07:00–21:30, ΣΆΒΒΑΤΟ 08:00-20:00 (λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, το ωράριο έχει τροποποιηθεί)
Τηλέφωνο: 2310530730

Facebook: Λουκουμάδες Μητρέγκα
Instagram: loukoumades_mitrega