Το όνομα «Βεργίδης» είναι ταυτισμένο με την ποιότητα στα αρτοσκευάσματα και τη ζαχαροπλαστική που επιβεβαιώνεται καθημερινά στα επτά καταστήματα που φροντίζουν να έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές τόσο σε κλασσικά προϊόντα και γεύσεις όσο και σε νέες ιδέες για όλες τις διατροφικές συνήθειες. Όλα παράγονται στα εργαστήρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής της επιχείρησης ώστε να διασφαλίζεται η σταθερότητα στην ποιότητα και στη γεύση. Μια παράδοση που ξεκίνησε το 1948 και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Οι περισσότεροι από 40 τύποι ψωμιού με διάφορες ποικιλίες άλευρων, με επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας, όπως το ψωμί Ζέας αλλά και τύπους χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και με έμφαση στη χειροποίητη παραγωγή δίνουν το στίγμα της σημασίας που έχει για τα αρτοζαχαροπλαστεία «Βεργίδης» η βάση της καθημερινής μας διατροφής.

Από το πρωί ο καφές μας και ο φυσικός χυμός, μπορεί να συνοδευτεί με πίτες χωριάτικου φύλλου (από τις καλύτερες στην πόλη) με σφολιάτες, κρουασάν με γέμιση σοκολάτας, μικρά σάντουιτς αλλά και μπαγκέτες, κουλούρια και σνακς, όπως κριτσίνια και cookies. Τα κλασσικά βουτήματα δε λείπουν καθώς παραμένουν αγαπημένη «παρέα» για τον καφέ, τη σοκολάτα ή το τσάι. Όσο για την ποικιλία, που λέγαμε, αλμυρά και γλυκά βουτήματα αγγίζουν τα 30 διαφορετικά είδη. Επίσης δεν ξεχνάμε το αφράτο τσουρέκι με κλασσική γεύση αλλά και με γέμιση και επικαλύψεις. Επομένως, το καθημερινό ψωμί, το πρωινό αλλά και το break για ένα σνακ βρίσκει τον καλύτερο προορισμό σ’ ένα κατάστημα “Βεργίδη”.

Η ζαχαροπλαστική είναι, επίσης, ένα σημαντικό κεφάλαιο στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα Αρτοζαχαροπλαστεία “Βεργίδης”. Τούρτες, και 3D για τα γενέθλια μικρών και μεγάλων, αλλά και για κέρασμα, πάστες, προφιτερόλ, μιλφέιγ, όλα παρασκευασμένα καθημερινά, πάντοτε φρέσκα και λαχταριστά. Η ίδια φροντίδα αφορά και στο χειροποίητο παγωτό με συνταγή που κρατάει χρόνια και εξελίσσεται. Έτσι πέρα από την ποικιλία γεύσεων, μπορείτε να απολαύσετε και παγωτό χωρίς ζάχαρη αλλά και χωρίς ζωικά λιπαρά (vegan). Το ίδιο ισχύει και για κάποια από τα γλυκίσματα, όπου η ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από τη μαλτιτόλη, μια φυσική γλυκαντική ουσία.

Τα Αρτοζαχαροπλαστεία Βέργιδης έχουν πάντοτε και νέες προτάσεις που προτείνουμε να τις αναζητήσετε, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας με catering για εκδηλώσεις ιδιωτικές ή επαγγελματικές ενώ έρχονται και στην πόρτα σας μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες food delivery, όπως μπορείτε να δείτε στα links που ακολουθούν.

ID: ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΒΕΡΓΙΔΗΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ-CATERING

Τ: (+30) 2310478176

ΤAKE AWAY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 06:00-21:00

DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 08:00-21:00

Εξυπηρετεί και μέσω efood και Wolt
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στη Wolt

Website: vergidis.gr

Facebook: Βεργίδης Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική-Catering

Instagram: Vergidis Bakery

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Βασ. Γεωργίου 23, Θεσσαλονίκη (Τ: 2310858016)

Βασ. Όλγας 166, Θεσσαλονίκη, (Τ: 2310415180)

Παπάφη 201, Θεσσαλονίκη, (Τ: 2310922048)

Κρήτης 76, Θεσσαλονίκη, (Τ: 2310420907)

Αλκαμένους 7, Θεσσαλονίκη, (Τ: 2310318801)

Εθν. Αντιστάσεως 89, Θεσσαλονίκη, (Τ: 2310458177)

Κώστα Βάρναλη 26, Ν. Μηχανιώνα, (Τ: 2392031111)