Άνοιξε πρόσφατα και είναι ένα μικρό «διαμαντάκι» στην Πολίχνη για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις ενώ και τις αλμυρές γευστικές στάσεις της ημέρας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χωριάτικες πίτες, σφολιάτες και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα πιτάκια κουρού παραγωγής τους για να συνοδέψουν τον καφέ σας. Για τους φίλους των γλυκών, donuts με διάφορα topping, cupcakes, cinnamon rolls και croissants είναι πάντα καλή παρέα για τον καφέ σας.

Συνεχίζοντας με τα γλυκά θα λέγαμε ότι συνδυάζει την κλασσική ζαχαροπλαστική με τις νέες ιδέες. Άλλωστε, η ιδιοκτήτρια του «Bonjour Patisserie» είναι μία νέα ζαχαροπλάστης που έχει δημιουργήσει μία γκάμα γλυκών που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις, ακόμη και των πιο απαιτητικών. Έτσι τα βουτήματα, τα cakes, η πάστα φλώρα, το εκμέκ κανταϊφι, το προφιτερόλ και το μιλφέιγ συνυπάρχουν με την τάρτα λεμονιού, τις πάστες με διάφορους συνδυασμούς και γλασαρίσματα και τις φρέσκες τούρτες και τα cakes με διάφορες επικαλύψεις και toppings. Αυτό που οπωσδήποτε προτείνουμε να δοκιμάσετε είναι τα «Jars». Βαζάκια με γλυκούς συνδυασμούς σε τέσσερις γεύσεις: Caramel, Bueno, Cheesecake, Merenda. Μην αντισταθείτε σ’ αυτόν τον γλυκό πειρασμό.

Τα Jars είναι ένα «must» στο Bonjour Patisserie

Μάλιστα η ομάδα του Bonjour μπορεί να ετοιμάσει και τούρτες 3D με διάφορα σχέδια για γενέθλια και άλλες εορταστικές περιστάσεις που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Οι 3D τούρτες του Bonjour Patisserie

Στο Bonjour Patisserie σας περιμένει ένας γλυκός κόσμος, που δημιουργούν νέοι άνθρωποι με αγάπη στη ζαχαροπλαστική.  Ό,τι κι αν επιλέξετε, σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

ID: BONJOUR PATISSERIE

BAKERY-PATISSERIE
ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ 58, ΠΟΛΙΧΝΗ
Τ: 2310643331

ΤAKE AWAY:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 06:00 – 21:00

FACEBOOK: Bonjour Patisserie

 INSTAGRAM:  BONJOUR Patisserie