Όταν ένας χώρος καταφέρνει να αποκτήσει πιστούς φίλους, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει και νέους. Αυτό συμβαίνει με το Backyard, το cafe lounge bar στο Ωραιόκαστρο που όλες τις ώρες της ημέρας σου δίνει λόγους να το επιλέξεις. Ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον άνετο εξωτερικό του χώρο και προσφέρει στους φίλους του την ποιοτική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει το Backyard, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η δροσιά – με διαφορά έως και 5 λιγότερους από το κέντρο – και η όμορφη θέα είναι τα χαρακτηριστικά του Backyard για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Έτσι θα απολαύσετε το καφεδάκι σας αλλά και πολλές άλλες ποιοτικές επιλογές ροφημάτων από το πρωί. Αν μάλιστα, ανήκετε σε αυτούς που ξεκινούν νωρίς την ημέρα τους, από τις 08:00 έως τις 10:00, μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας καφέ ή όποιο άλλο ρόφημα θέλετε στην τιμή των 2€. Ένα coffee-break οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αποκτά εδώ τον ιδανικό προορισμό.

Επίσης, το Backyard είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα χαλαρό ποτό, ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα από το απόγευμα. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με διάφορα snacks, burger, finger food, τορτίγες αλλά και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών που σερβίρονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στιγμές συνάντησης με φίλους και χαλαρές συζητήσεις βρίσκουν εδώ το ιδανικό περιβάλλον.

Φυσικά, παραμένει και μια εξαιρετική επιλογή για την βραδινή έξοδο. Οι φωτισμοί στον χώρο και επιλεγμένη μουσική, πάντα με παρουσία dj και κομμάτια από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το ποτό σας.

Το Backyard είναι ένα από τα σημεία εκτός κέντρου που δεν πρέπει να λείπει από τις φετινές σας επιλογές και με την εξυπηρέτηση και την ποιότητά τους θα σας ανταμείψει για την προτίμησή σας.

Ανοιχτά
Από τις 08:00

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Θεσσαλονίκης 39, Ωραιόκαστρο

T: 6936666644