Μοναδικές Τετάρτες συνεχίζουν να μας χαρίζουν οι Les Au Revoir μέσα από τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις που έχουν τίτλο “Retro Wednesdays” στο ΜΑΣΤΙΧΑ (Λυκούργου 2, Λαδάδικα – Θεσσαλονίκη).

Με ένα πρόγραμμα διαφορετικό από αυτό που μας έχουν συνηθίσει, ειδικά διαμορφωμένο για τις “Retro Wednesdays”, και συνοδοιπόρο στη σκηνή τον Κώστα Κατσαρό στην τρομπέτα και στα κρούστα, οι Les Au Revoir καταφέρνουν να μας χαρίσουν μια πιο πλούσια διάσταση στον ήχο τους. Έχοντας ως θεμέλιο τους λίθο συνθέσεις παλιότερων εποχών, που τις αναπλάθουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, καταφέρνουν να ξετυλίξουν το κουβάρι των μουσικών μας αναμνήσεων και να μας χαρίσουν βραδιές γεμάτες κέφι, χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις!

Kαι αυτή την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, το ΜΑΣΤΙΧΑ μέσα από τις θεματικές βραδιές “Retro Wednesdays” με τους Les Au Revoir live, μας προτείνει κάτι το διαφορετικό για την νυχτερινή μας διασκέδαση που έχει άρωμα από το παρελθόν με μελωδίες που αγαπήσαμε και έμειναν ανεξίτηλες στο χρόνο!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος
(Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου
(Ακουστική Κιθάρα)

Guest
Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρούστα)

info
Μαστίχα
Retro Wednesdays | Τετάρτη 26/9
Les Au Revoir Live 
(Λυκούργου 2, Λαδάδικα – Θεσσαλονίκη)
Προσέλευση 22:00 | RSV: 2310.504020