Στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής, καλύπτει μια πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων. Προσφέρει όλες τις ανέσεις υψηλών προδιαγραφών, ενώ διαθέτει οργανωμένο ιατρείο, mini market, beach bar και εστιατόριο. Οι επιλογές διαμονής που σας εξασφαλίζει είναι πολλές. Αξίζει να το επισκεφτείτε είτε κάνετε τις διακοπές σας με σκηνή, είτε με ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο, είτε σε mobile house, είτε σε youth hostel-σκηνές.


Οι προσφορές επίσης είναι πολλές, όπως στις 3 διανυκτερεύσεις μία επιπλέον δωρεάν, στις επτά δύο επιπλέον δωρεάν, ενώ στις δέκα διανυκτερεύσεις τρεις επιπλέον δωρεάν, για συγκεκριμένες περιόδους.


Είναι ιδιαίτερα οργανωμένο, ώστε να σας κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Θαλάσσια sports, wakeboards, θαλάσσιο σκι, surf, θαλάσσιο ποδήλατο (απλό ή με τσουλήθρα), καγιάκ, αλλά και γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, beach tennis, beach volley, θα συμβάλουν στην πραγματική διασκέδαση με την παρέα σας. Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, παιδικές ταινίες, αλλά και πολιτιστικά events.


Το ιδιαίτερο στο camping είναι οι ποικίλες μουσικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του. Παράλληλα υπάρχουν και προγράμματα για ξεκούραση και χαλάρωση, όπως πρωινή γυμναστική, pilates, aerobic, aqua aerobic και yoga. Για τη βραδινή απόδραση υπάρχει το θερινό σινεμά, τα ποικίλης ύλης σεμινάρια ή ακόμη κάποιο μουσικό δρώμενο.
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Που θα το βρεις: Σάρτη, Χαλκιδική