Σε αυτή την πρόσκληση δύσκολα αντιστέκεται κανείς. Το Wine Law, η κάβα με περισσότερες από 1500 ετικέτες κρασιού, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την ποικιλομορφία του αμπελώνα της Δράμας και του Παγγαίου σε μία δωρεάν γευστική δοκιμή.

Από την Τρίτη 12/3 έως και το Σάββατο 16/3 μπορείτε να δοκιμάσετε τις ελληνικές αλλά και κοσμοπολίτικες διεθνείς ποικιλίας των οινοποιείων της Δράμας και του Παγγαίου από τις 11:00 έως τις 23:00. Μάλιστα, την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 17:30 ο Τσάλκος Μπάκης, ιδιοκτήτης και οινολόγος του κτήματος Οινογένεσις, θα μας μυήσει στα μυστικά των οινικών περιοχών της Δράμας και του Παγγαίου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα κρασιά της συγκεκριμένης περιοχής θα διατίθενται σε ειδική προνομιακή τιμή.

Άλλωστε το Wine Law έχει τακτικό πρόγραμμα γευσιγνωσιών δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή του στους Έλληνες οινοποιούς. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε και τον φιλόξενο χώρο του, ιδιαίτερα τον χώρο του μοναστηριακού τραπεζιού που μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και την παρέα σας για να απολαύσετε διάφορα κρασιά συνοδεία κρύων πιάτων μετά από σχετική κράτηση.

Όσο για τη συγκεκριμένη γευστική δοκιμή θα περιηγηθούμε μέσα από τις επιλεγμένες ετικέτες στα εξής οινοποιεία: Οινογένεσις, Τέχνη Οίνου, Thema Παυλίδη, Μανωλεσάκη, Νίκου Λαζαρίδη, Βιβλία Χώρα, Χατζηγεωργίου.

Πέντε ημέρες ιδανικές για τους οινόφιλους για να ανακαλύψουν εξαιρετικές προτάσεις αλλά και να αξιοποιήσουν τις προνομιακές τιμές.

Wine Law
Ίωνος Δραγούμη 19
Τ: 2310567236

 

από έως
Wine Bars Αφιερώματα