Απόλαυσε τον καφέ σου στο M. Cosmos, όσες φορές την ημέρα θέλεις, ΜΟΝΟ με 1€!

Είναι η στιγμή που πας στη δουλειά, όταν έχεις ανάγκη από έναν καλό καφέ που από την πρώτη γουλιά θα σε συντροφεύει μέσα στη μέρα. Είναι το διάλειμμα σου, που απαιτεί τη γεύση εκείνη, η οποία θα σου δώσει τη δύναμη για να συνεχίσεις. Η ευχαρίστηση όταν τελειώνεις τη δουλειά, που σε κάνει να χαλαρώσεις πριν πας σπίτι. Εάν δουλεύεις, λοιπόν,  στο Mediterranean Cosmos ή στην ευρύτερη περιοχή τότε ο καφές είναι για εσένα κάτι παραπάνω από μια απλή στιγμή, είναι η πιο απολαυστική συνήθεια της ημέρας. Και με τα Reusable Cups του biscotto coffee+, την έχεις στα δικά σου χέρια. 

Τώρα απολαμβάνεις τον καφέ σου με μειωμένη τιμή

Φέρνοντας μαζί σου το eco friendly ποτήρι με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα μπορείς να γευτείς τον δικό σου καφέ είτε στο σαλόνι, είτε take away, με μόλις 1 ευρώ, από τις 08:00 μέχρι τις 16:00, ενώ οι εργαζόμενοι του Meditteranean Cosmos, μπορούν να έχουν το reusable cup τους, δωρεάν. Έτσι η μέρα σου αρχίζει με τον πιο όμορφο τρόπο.

 

Κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα

Από σήμερα η απόλαυση περνάει στα χέρια σου. Όπως και το περιβάλλον. Κρατώντας το μπλε ποτήρι από μπαμπού του biscotto coffee+, δίνεις το χρώμα που αρμόζει στην προσπάθεια για μείωση του οικολογικού αποτυπώματος. Η συνείδηση για το περιβάλλον κρύβεται μέσα στην κάθε μέρα. Στην κάθε σου κίνηση. Μπες στο biscotto coffee+, πλησίασε στη μπάρα και άπλωσε το χέρι για να πάρεις τον καφέ σου. Τώρα απολαμβάνεις κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα. 

Τα Reusable Cups του biscotto coffee+ γίνoνται η λατρεμένη συνήθεια που βάζει χρώμα στη μέρα σου. Πριν τη δουλειά, στο διάλειμμα ή στο σχόλασμα, τώρα έχεις μια υπηρεσία που δίνει την απόλαυση και το περιβάλλον στα χέρια σου.

Η νέα συνήθεια έχει χρώμα μπλε. Και ξεκινάει από εσένα.

 

 

 

INFO
Δευτέρα – Παρασκευή | 08:00 – 16:00
biscotto coffee+ | Εξωτερική Πλατεία Mediterranean Cosmos
Τηλέφωνο: 2310 472333
Facebook: biscotto coffee+
Instagram: biscotto coffee+