Το biscotto community αποτελεί την απόλυτη έκφραση της σύγχρονης τάσης για πολυσυλλεκτικούς χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Εδώ, μπορείτε καθημερινά από τις 08:00 – 16:00 να δουλέψετε…έξω από το γραφείο σας σε έναν χώρο που πραγματικά ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και προσφέρει:

– Άνετο parking

– Φρεσκοψημένο καφέ με την εγγύηση ποιότητας Dimello και πεντανόστιμα μπισκότα, τσουρέκια και croissant για να τον συνοδέψετε

– Ροφήματα σοκολάτας αλλά και μεγάλη ποικιλία από τσάι υψηλής ποιότητας

– Τοστ, σάντουιτς, burgers και χορταστικές σαλάτες

– Ιδανική μουσική επένδυση για εργασία

– Ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας

– Σύνδεση στο διαδίκτυο και παροχή ρεύματος για κινητό, laptop και tablet σε κάθε σημείο

Επειδή, επίσης, οι επαγγελματικές συναντήσεις εκτός γραφείου είναι συχνές στο biscotto community σας παρέχουμε ό,τι θα χρειαστείτε για μια άνετη συζήτηση, για να παρουσιάσετε το υλικό σας και να ανταλλάξετε απόψεις.

Στόχος μας είναι εδώ να μπορείτε να γνωρίσετε δημιουργικούς, εφευρετικούς και καινοτόμους επαγγελματίες από διάφορους χώρους και να ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες.

Στο biscotto community μπορείτε να κάνετε μια εκδήλωση, μια συνάντηση, μια παρουσίαση, ένα σεμινάριο που θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους προσκεκλημένους σας.

Τέλος, μπορείτε να έχετε μια σειρά από προστιθέμενες υπηρεσίες για την ανάπτυξη της ιδέας, της δουλειάς ή της επιχείρησής σας από την πλατφόρμα του biscotto thessaloniki όπως υπηρεσίες:

– Marketing

– Διαφήμισης

– Σχεδιασμό και Διαχείριση website

– Σχεδιασμό και Διαχείριση σελίδων social media

– Εταιρική ταυτότητα

– Έρευνα αγοράς

– Planning και Στρατηγικής

– Οργάνωσης εκδηλώσεων

Το biscotto comuunity αποτελεί τον ιδανικότερο co-working space της Θεσσαλονίκης με έδρα την εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos και έχει σχεδιαστεί και για τους ανθρώπους της αγοράς.


Δείτε όλους τους καταλόγους του biscotto community εδώ


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον πολυχώρο μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 253878 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

#WorkingOutsideTheOffice

 

biscotto community
Mediterranean Cosmos
T: 2310 253878