Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας να μας αναγκάζουν πολλές φορές να βάζουμε σε δεύτερο πλάνο τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, ωστόσο κάθε γυναίκα αξίζει και πρέπει να φροντίζει και να περιποιείται τον εαυτό της, για να ανεβαίνει και η διάθεσή της και να ξεφεύγει για λίγο από τη ρουτίνα. Το MANO στα Πεύκα Θεσσαλονίκης είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Η έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του MANO φροντίζει για ό,τι θα χρειαστείτε σε μανικιούρ και πεντικιούρ, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα προϊόντα από δημοφιλή brand. Το ίδιο ισχύει και για την αποτρίχωση, την περιποίηση των φρυδιών σας (henna tattoo), το μακιγιάζ, τις βλεφαρίδες σας (lash lifting-lash botox), αλλά και το μασάζ. Είναι πάντα δίπλα σας να σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει, να σας συμβουλεύσει και μαζί να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις πολύ φιλικές τιμές των υπηρεσιών τους έρχονται να προστεθούν και οι πολύ συμφέρουσες προσφορές που βγάζουν σε όλη τη διάρκεια του έτους και για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook.

Πάρτε την περιποίηση μαζί σας στο σπίτι

Για να είμαστε περιποιημένες και στο σπίτι, στο MANO μάς δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουμε τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιεί το προσωπικό του. Προϊόντα για πρόσωπο και σώμα, για τα άκρα, για μακιγιάζ, καθώς και αρώματα. Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία από κοντά και αποκτήστε αυτό που χρειάζεστε ή κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Φροντίδα με προτεραιότητα την ασφάλειά σας

Το MANO προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, οι οποίοι θα πρέπει να προσέρχονται με τη μάσκα τους, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση σας. Υπάρχει αντισηπτικό στον χώρο, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά.

Φυσικά, μάσκα και γάντια θα φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων. Ο χώρος αναμονής, καθώς και ο χώρος παραμονής θα διαμορφωθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Παπανικολάου 134, Πεύκα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-16:00
Κυριακή Κλειστά