Όταν ρωτήσαμε έναν Δραμινό τις πρώτες του σκέψεις για το Αιγαίο μας είπε: «Έκει μεγάλωσα», που φαίνεται να επαληθεύεται από χιλιάδες άλλους θαμώνες που μοιράστηκαν τις καλύτερες εφηβικές, φοιτητικές και ενήλικες στιγμές τους σε έναν χώρο στην Δράμα που όλοι ξέρουν και αναγνωρίζουν.

Παραμένοντας ορόσημο για πάνω από 28 χρόνια στο κέντρο της Δράμας, δεν είναι τυχαίο που εδώ, όπως μας είπαν και οι ίδιοι «Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.»
Όταν το επισκεφθήκαμε από κοντά, αμέσως καταλάβαμε το γιατί. Από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στο Αιγαίο, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έναν χώρο που σε κερδίζει με την απλή, φιλική και άκρως φιλόξενη ατμόσφαιρα του, που έχει παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Απαλλαγμένο από μη-απαραίτητους στολισμούς, τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος του Αιγαίου καλεί κάθε επισκέπτη ανεξαρτήτου ηλικίας, εμφάνισης και μουσικού προσανατολισμού να μοιραστούν τις ίδιες όμορφες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας. 

Βελάκια, μπιλιάρδο και επιτραπέζια για απεριόριστη διασκέδαση

Τί καλύτερο από το να απολαύσεις τον καφέ, την μπίρα ή το ποτό σου παρέα με αυτά τα παιχνίδια που δεν σταματάνε ποτέ να προσφέρουν εναλλακτικές στιγμές διασκέδασης;

Με μια ιδιαίτερη αγάπη στα βελάκια, εδώ οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον στόχο τους, συχνά για ώρες ολόκληρες.

Στο ίδιο κλίμα, το μπιλιάρδο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Αιγαίου, έχει φιλοξενήσει άπειρες στιγμές γέλιου, διασκέδασης και φιλικού ανταγωνισμού για κάθε παρέα που θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες της. Αργά το βράδυ, μάλιστα, το μπιλιάρδο μετατρέπεται σε ένα κοινό τραπέζι όπου διάφορες παρέες μαζεύονται για να μοιραστούν μια μπίρα γύρω του.

Δεν λείπουν φυσικά τα δεκάδες επιτραπέζια και το τάβλι που δίνουν μια άλλη πνοή στο «πάμε για ένα καφέ». Μην διστάσετε να ρωτήσετε το έμπειρο προσωπικό για να σας τα συστήσει και να σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει!

Vintage νότες με εκατοντάδες βινίλια, CDs και μια draft μπίρα από άλλη δεκαετία

Με ιδιαίτερη αγάπη στην rock και έντεχνη μουσική, το Αιγαίο έχει μια μοναδική συλλογή από κλασικούς, συλλεκτικούς και ιδιαίτερους δίσκους βινιλιών και CDs που όλοι θα ζήλευαν.

Μπροστά από αυτήν την εντυπωσιακή συλλογή θα βρείτε το απόλυτο σύμβολο του μαγαζιού: μια vintage Άμστελ κάνουλα, που όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, σχεδόν όλοι οι Δραμινοί έχουν απολαύσει μια draft μπίρα από αυτήν.

Μάλιστα, έχει και συνθηματικό. Αν πείτε «Πιάσε μια μικρή», όλοι ξέρουν σε τι αναφέρεσαι.

Φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές για άλλες δροσιστικές μπίρες, όπως Νύμφη, Μάμος, Heineken, Sol και Μηλοκλέφτης.

Μοναδικά Live DJ Sets κάθε ημέρα της εβδομάδας

Το διαφορετικό με το Αιγαίο café-bar είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιο special event ή το βράδυ Σαββάτου για να δημιουργήσει τις καλύτερες στιγμές για όσους έχουν την χαρά να βρίσκονται κοντά του. Με διαφορετικούς DJ κάθε βράδυ και με τις πιο ιδιαίτερες μουσικές επιλογές σε rock, έντεχνους και εναλλακτικούς ρυθμούς, εδώ κάθε ημέρα της εβδομάδας μας δίνει τον ιδανικό λόγο να βγούμε έξω.

Είτε για τις ημερήσιες αποδράσεις σας από την Θεσσαλονίκη, είτε ως κάτοικος των γύρω περιοχών, το βέβαιο είναι ότι το Αιγαίο έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει σε όποιον το επισκεφτεί.

Διεύθυνση
Πατριάρχου Διονυσίου 15 – Δράμα

Facebook
ΑΙΓΑΙΟ-cafe-bar