Εδώ και μερικούς μήνες έβλεπα συνέχεια διαφημίσεις για τη μαύρη μάσκα προσώπου! Όποιο site και να άνοιγα, όλο πάνω της έπεφτα.

Ε ναι λοιπόν, αποφάσισα κι εγώ να δω τι είναι τελικά αυτό το πράγμα. Έψαξα αρκετά, είδα κριτικές προϊόντων, απόψεις καταναλωτών και όλα τα σχετικά. Όλοι μιλούσαν για ένα θαυματουργό προϊόν που διώχνει τα μαύρα στίγματα, βοηθάει στη λιπαρότητα και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει.

Τελικά ένα πρωί το αποφάσισα. Μπήκα στα γνωστά site σύγκρισης τιμών και η αναζήτηση για το ιδανικό πακέτο κράτησε πάνω από μισή ώρα. Μετά από κουβέντα με την κολλητή καταλήξαμε στο πακέτο 1+1 της Naturface Peel off Black Mask στο starkstores.gr! Από τη μια ήταν το οικονομικότερο πακέτο που βρήκαμε με μόνο €19,50 για δύο συσκευασίες των 100ml. Από την άλλη η σελίδα ήταν ιδιαίτερα αναλυτική με video που εξηγούσε τη χρήση του προϊόντος. Η παραγγελία έγινε! Φυσικά ως γυναίκες που σεβόμαστε τους εαυτούς μας, δε μείναμε μόνο στην παραγγελία της Black Mask αλλά συμπληρώσαμε κι άλλα προϊόντα (ένα φουρνάκι νυχιών, μία τσάντα παραλίας, ένα τσιμπιδάκι με led) ώστε να πάρουμε τα δωρεάν μεταφορικά που δίνει το κατάστημα στα €49 και άνω!

Την επόμενη μέρα η μαύρη μάσκα ήταν στην πόρτα μου. Τηλέφωνο στην κολλητή μου και ραντεβού το απογευματάκι στο σπίτι μου για καφεδάκι, χαβαλέ και μάσκα ομορφιάς!

Μετά τον γρήγορο καφέ, ετοιμαστήκαμε για το απόλυτο τεστ! Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του site! Πλύναμε καλά το πρόσωπο με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι και απλώσαμε, διστακτικά στην αρχή τη μάσκα στα πρόσωπά μας. Κάπου εκεί έπρεπε να σταματήσουμε να μιλάμε και το σκηνικό έγινε κάτι μεταξύ παντομίμας και viber!

Στα δέκα λεπτά αρχίσαμε να νιώθουμε τη μάσκα να στεγνώνει και να σφίγγει. Πέρασαν άλλα δέκα και ήμασταν πλέον έτοιμες! Κοιταχτήκαμε κι αρχίσαμε το ξεφλούδισμα. Και ήταν πράγματι εύκολο και απολαυστικό. Ποτέ άλλοτε δεν είχα συναντήσει μάσκα προσώπου να βγαίνει μονοκόμματη.

Και ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα. Καταλήξαμε ομόφωνα ότι η επιλογή μας ήταν σωστή.

Τα μαύρα στίγματα είχαν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Η μαύρη μάσκα Naturface με αλλαντοΐνη, aloe vera και φυτικά εκχυλίσματα είναι ένα προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε!

Εμείς το αγοράσαμε από εδώ: http://bit.ly/2nIX8s8