Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από πληροφορία, σε μια εποχή γεμάτη σκληρές δοκιμασίες, σε μια συνθήκη ψηφιοποίησης ακόμη και των βασικών μας αναγκών, όπως η επικοινωνία, είναι καιρός να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας και να ξανασυστηθούμε με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Παρουσιάζουν, η Χριστίνα Μαυρομάτη, Communication & Events Manager
και η Έλενα Σολταρίδου, Ψυχολόγος M.Sc, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σε αυτό το επεισόδιο, μιλάμε και προσεγγίζουμε τις «Τοξικές Σχέσεις» και το πως μπορούμε να τις αφήσουμε πίσω.

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Τι ονομάζουμε τοξική σχέση; Ποια είναι τα σημάδια οτι βρισκόμαστε σε μία τέτοια βλαβερή σχέση;
Αλήθεια γιατί μένουμε σε μια τέτοια κατάσταση ;
Πως μπορούμε να φύγουμε και όταν το αποφασίσουμε τι χρειάζεται να ξέρουμε για την επόμενη μέρα;
H 1η μέρα του χρόνου αλλά και το επεισοδίου αυτό , έχει επανασχεδιασμό μα και ευκαιρία για νέα σχέδια ! Και όχι μόνο . . .
Μπορείς να ακούσεις όσα ενδιαφέροντα συζητήσαμε παρέα με την κλινική ψυχολόγο Χαρά Βλαχοδήμου και να αποφασίσεις..
One Day or
Day one ?
You choose

Το Βλέμμα Μέσα Μας στο Youtube

Το Βλέμμα Μέσα Μας στο Facebook

*Η Χριστίνα Μαυρομάτη, ο άνθρωπος πίσω από τα επιτυχημένα biscotto workshops και η ψυχολόγος Έλενα Σολταρίδου, αναζήτησαν έναν νέο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, δημιουργώντας από κοινού ένα podcast που αναδεικνύει όλα αυτά που μας επηρεάζουν αλλά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε.

* Το Podcast Ψυχολογίας «Το Βλέμμα Μέσα Μας» δημιουργήθηκε με στόχο να προσεγγίσει θέματα ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης με διεισδυτική και επιστημονική ματιά. Επιχειρεί να εμπνεύσει όλους μας να στρέψουμε το βλέμμα μέσα μας, να παρακινηθούμε, να διαχειριστούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Μεταδίδει γνώσεις, πληροφορεί και τελικά μας οδηγεί να επιλέξουμε την αλλαγή μας. Ως καλεσμένους φιλοξενεί ανθρώπους από τον χώρο της ψυχολογίας αλλά και από διάφορους χώρους και επιστημονικά πεδία.