Η Ομάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου διοργανώνει την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στο Flying Carpet την «Fiesta Espanola». Ένα πάρτι με άρωμα Ισπανίας και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μουσική, χορός και γαστρονομία θα συνυπάρξουν αρμονικά και θα χρωματίσουν την εκδήλωση που θα έχει σίγουρα πολύ κέφι και πάθος!

A taste of Spain withSOS!
Zευγάρια χορευτών θα παρουσιάσουν flamenco performances, ενώ οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ποικιλία από ζεστά και κρύα tapas, τα διάσημα ισπανικά μεζεδάκια.
Το μουσικό ταξίδι αναλαμβάνει o γνωστός DJ Κostis Zartaloulis
Στο τέλος της βραδιάς θα γίνει κλήρωση μίας υπέροχης βεντάλιας, ενώ δε θα λείψουν οι εκπλήξεις!

Το moto της εκδήλωσης είναι «Wear something RED», προ(σ)καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στην ισπανική «φιέστα», με κόκκινες πινελιές στην ένδυσή τους.

Fiesta Espanola στο Flying Carpet, στον 1ο όροφο του Kitchen bar, στην Αποθήκη Β΄στην προβλήτα του λιμανιού, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, από τις 8.30μ.μ.
Μια ξεχωριστή βραδιά που θα μας ταξιδέψει στην Ισπανία με μεθυστικά αρώματα και γεύσεις, με ρυθμούς λάτιν και φλαμένκο!

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την υποστήριξη του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

 

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μακρόχρονη, συνεχή, σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία.

 

 

Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρινόμενα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τη δραματική αύξηση των οικογενειών σε φτώχεια λειτουργούν οκτώ Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας για τη στήριξη αυτών των οικογενειών

 

Πληροφορίες – κρατήσεις προσκλήσεων :
Epi Direct – Λήδα Παπαδοπούλου, 2310 227225
Παιδικό Χωριό
SOS Πλαγιαρίου, 2310 226644

Δράσεις