Η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκινάει και το κέντρο της πόλης θα είναι πιο ζωντανό από ποτέ. Ο Σεπτέμβριος είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις τις βόλτες κι εμείς συγκεντρώσαμε δέκα στέκια για να απολαύσεις ένα καλό ποτό ή κοκτέιλ μαζί με την παρέα σου μετά την επίσκεψη σας στη ΔΕΘ.

Προτείνει η Χριστίνα Μισιρλή 

Apallou

Η κομψή διακόσμηση του, η άψογη γρήγορη εξυπηρέτησή του σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα του, καταφέρνει και σου προσφέρει ένα calming φιλόξενο αίσθημα. Το Apallou είναι το άνετο multi-tasking περιβάλλον που μας κερδίζει όχι μόνο με το στιλ του, αλλά και με την προσωπικότητα των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Info

Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ 10
Τ. 2310 228898

Shelter Wine & Cocktail Bar

Η Αγίου Μηνά είναι ένα από τα πιο hot σημεία της πόλης και η ύπαρξη του Shelter Wine & Cocktail Bar έρχεται να το επιβεβαιώσει. Ένα στέκι όμορφο και ιδιαίτερο, από τα αγαπημένα της περιοχής, που μπορείς να απολαύσεις πλούσια γκάμα κρασιών και ποτών.

Info 

Αγίου Μηνά 3
Τ. 2310 538048

Cin Cin 

Το Cin Cin είναι μία όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης και εκπληρώνει κάθε σου επιθυμία σε ποτό και κοκτέιλ. Η διακόσμηση στο νεοκλασικό αυτό κτίριο σου δίνει εξ’ αρχής την αίσθηση για ένα κλίμα τροπικό και παρεΐστικο.

Info 

Ικτίνου 22
Τ. 2310 223350

Local Thessaloniki 

Το Local βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου. Η αστική αύρα και η διαχρονική του ομορφιά το καθιστούν αγαπημένο στέκι. Παρέες φίλων, οικογένειες, επιχειρηματίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας, επιλέγουν καθημερινά το Local για φαγητό ή ποτό.

Info 

Παλαιών Πατρών Γερμανού 17
Τ. 2310 223307

Πλατεία Θεάτρου 

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, η «Πλατεία Θεάτρου» προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλους. Ιδανικό σημείο για να κλείσεις τη μέρα σου με ένα ποτό ή ένα καλό κοκτέιλ, με την καλύτερη θέα.

Info 

Εθνικής Αμύνης 4
Τ. 2310 231422

Bulldogs & the Beast

Στον αριθμό 1 της Αλεξάνδρου Σβώλου βρίσκεται μία Pub που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Το ζεστό περιβάλλον, η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, η μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και οι μουσικές προτιμήσεις. Το όνομα της προέρχεται από από ένα αγγλικό και ένα γαλλικό μπουλντόγκ και έναν γάτο, που αποτέλεσαν και την έμπνευση των ιδιοκτητών.

Info 

Αλεξάνδρου Σβώλου 1
Τ. 2310  228822

Flappers 1920

Η λέξη «Flappers» είναι συνδεδεμένη με ένα κομμάτι της ιστορίας, κατά το οποίο νεαρές γυναίκες τη δεκαετία του 1920, αγωνίστηκαν υπέρ της πολιτικής και σεξουαλικής τους ελευθερίας. Έτσι, οι ιδιοκτήτες του Flappers 1920 εμπνεύστηκαν από αυτό το φεμινιστικό κίνημα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο cocktail bar με πλούσια αισθητική, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Καρόλου Ντηλ.

Info 

Καρόλου Ντηλ 22
T. 2316 024778

Purovōku Project

Το μότο του Purovoku project είναι το «Who made the rules?» και πρόκειται για ένα νέο fine drinking project που θα το βρεις στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα σε ένα μικρό στενό της αγοράς Μπεζεστένι. Αποτελείται από 3 ορόφους και η ομάδα του εστιάζει στη γευστική εμπειρία ενός ποτού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα signature cocktails αλλά και στις premium ετικέτες μπύρας και κρασιών από Έλληνες μικροπαραγωγούς.

Info 

Καρίπη 3
Τ. 2310 270275

Giulietta Spritzeria

To πρώτο spritz concept bar της Θεσσαλονίκης, η Giulietta Spritzeria, είναι γεγονός και θα το συναντήσετε στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 33. Θα μπορούσε να είναι κάπου στο κέντρο της Ρώμης, αλλά βρίσκεται στην πόλη μας κι ήρθε να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη early drink εμπειρία αλά ιταλικά.

Info 

Παλαιών Πατρών Γερμανού 33
Τ. 2310 242020

Ble Vin 

Η αγάπη για το καλό φαγητό, την παράδοση και την αυθεντικότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από την καρδιά του Blé Vin. Η πλούσια γκάμα σε ετικέτες του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα πλαισιώνεται από ένα ειδικά μελετημένο μενού που θα οδηγήσουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι.

Info 

Γεωργίου Σταύρου 14
Τ. 2310 231201