Ήταν μεσάνυχτα της άνοιξης του Μαΐου, το έτος 2011, πριν ακριβώς 8 χρόνια, όταν εμφανίζεται ένα νέο για την αγορά project στην οδό Δελφών. Το Todaylicious από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ήρθε για να μείνει. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το κλασσικό και λαχταριστό hotdogάκι που πρότειναν να δοκιμάσουμε και είχαν απόλυτο δίκιο. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Μικρό και απολαυστικό και τόσο μα τόσο γευστικό, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να συντροφεύει τις μέρες και τις νύχτες μας.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γιορτάσουμε τη γνωριμία μας με τα αγαπημένα Todaylicious. Στον Λευκό Πύργο, στις 29 Μαΐου από τις 5 μμ μέχρι τις 9 μμ θα γίνει το πιο ανατρεπτικό, αστικό Πικ-Νικ, για 3η συνεχή χρονιά. Ελάτε να γευτείτε το πιο famous hot dog της πόλης με λουκάνικο Φρανκφούρτης Creta Farms Εν Ελλάδι, παρέα με τη Hellmann’s BBQ sauce και το Hellmann’s Cream Cheese, σε ένα μοναδικό “εκδρομικό” περιβάλλον. Τους εμπιστευτήκαμε από την πρώτη φορά που τους γνωρίσαμε και θα τους εμπιστευτούμε και τώρα που μας προτείνουν αυτές τις δύο σως, με τις οποίες η γεύση θα πάει σε άλλο επίπεδο.

Και αν μάθετε και αυτό δεν θα λείψετε σίγουρα από το event: δωρεάν hot dog, ασταμάτητη μουσική από τον Plus Radio 102.6, παγωμένη Βίκος Cola – Vikos Cola, διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλές πολλές εκπλήξεις που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.

Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες σελίδες των Todaylicious και Today’s Delicious Stores και στο www.todaygroup.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε λεπτομέρειες για το event