Η πόλη πάντα έχει νέες προτάσεις και εμείς ξεχωρίσαμε οκτώ συνολικά χώρους που συστήθηκαν πρόσφατα και αξίζει να τους γνωρίσετε.

Μπονμπονέλλα Cute Bar

Ένα groovy bar που ήρθε να αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει άψογα και χωρίς καπνό. Χρώματα, βινύλια, οικολογικός χαρακτήρας και διακοσμητικές λεπτομέρειες συνθέτουν το ιδιαίτερο στιλ του και δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει πολλούς φίλους από την πρώτη στιγμή. Είναι family friendy, pet friendly και καθημερινά από τις 19:00 ένας dj παίζει επιλεγμένες μουσικές αποκλειστικά από βινύλια.
Θα το βρείτε: Κωνσταντίνου Καραμανλή 21

Στόρι

Νέο στέκι στην Ολύμπου για καφέ, ποτό, «ψαγμένες» μουσικές και συναντήσεις. Απλότητα στον χώρο και ξεκάθαρη άποψη.
Θα το βρείτε: Ολύμπου 87

Petit Palais

Στα ανατολικά, θα σας καλύψει όλες τις ώρες και με φαγητό εκτός από καφέ, κρασί και ποτό. Χώρος άνετος με καλή και φιλική εξυπηρέτηση.
Θα το βρείτε: Περικλέους κι Εθνικής Αντιστάσεως 39

Makaroninο Pasteria

Μια pasteria στο κέντρο που θέλει να σου φτιάξει τη διάθεση με φρέσκα ζυμαρικά και νόστιμους συνδυασμούς που τα απολαμβάνεις σε χαρακτηριστικό χάρτινο κουτάκι.
Θα το βρείτε: Προξένου Κορομηλά 15

Bocata

 

Μας προτείνει να συνδυάσουμε τον καφέ μας με νόστιμα snacks, γλυκά και προτάσεις για brunch σε μεγάλη ποικιλία αλλά μας καλύπτει και τις υπόλοιπες ώρες με pizza, σαλάτες και πιάτα ζυμαρικών.
Θα το βρείτε: Λ. Βασιλίσσης Όλγας 132

The Last Slice 2

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η pizza εδώ είναι κορυφαία γευστική εμπειρία και οι πιστοί του φίλοι πάρα πολλοί. Τώρα εκτός από την Προξένου Κορομηλά το βρίσκουμε και σε δεύτερο σημείο με πολλές νόστιμες εμπνεύσεις.
Θα το βρείτε: Στρατηγού Καλλάρη 7

Alte Fablon

Συνδυάζει την εξυπηρέτηση και την ατμόσφαιρα ενός café με τον χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης αφού φιλοξενεί σεμινάρια θεάτρου, παρουσιάσεις ενώ διαθέτει και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Θα το βρείτε: Φιλίππου 71

LAIKA

Συστήνεται ως «The Cosmonaut Kafe» και μας περιμένει στην περιοχή του Ντεπώ για καφεδάκι, μπύρες, χαλαρό ποτό, ενίοτε ζωντανή μουσική, χαλαρές συζητήεις ακόμη και εκθέσεις. Επίσης είναι και άκαπνο.
Θα το βρείτε: Γεωργίου Παπανδρέου 53