Το Halloween έφτασε και η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς μαγισσών, βαμπίρ, και κάθε τι τρομακτικού που μπορεί να περάσει μέσα από μια παλέτα make up ή μια μάσκα, να ντύσει τους ανθρώπους της και να τους βγάλει έξω. Μιας και κολοκύθες δε θα έχουμε στα σπίτια μας, ούτε θα κυκλοφορούμε από πόρτα σε πόρτα για ζαχαρωτά, ας απολαύσουμε το σημείο όπου το Halloween γίνεται αισθητό σε όλους μας. Το βράδυ στην πόλη. Απόψε, μετά τις 10, οι «μεταμφιεσμένοι» βγαίνουν για να παρτάρουν χωρίς ντροπές, όρια, και ενδοιασμούς. Άλλωστε, ποιος θα τους αναγνωρίσει;  Σας παρουσιάζουμε όλα τα hot spot της πόλης για αυτό το βράδυ του Halloween που αναμένεται να ξυπνήσει την…άλλη όψη της Θεσσαλονίκης. Εσείς Θα μείνετε μέσα; fridays

  • WE – Epic Halloween Party

Πυκνοί καπνοί θα καλύψουν τoν Πολυχώρο της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. Τρομακτικά ουρλιαχτά θα ηχήσουν μέσα από το εύκολα αναγνωρίσιμο κτήριο του WE. Περίεργα πράγματα θα σημάνουν την έναρξη της χοροεσπερίδας στις 22.00 με την λήξη να παραμένει ακόμα μυστήριο. Ντυμένοι στο theme του αγαπημένου τους 80’s horror film, οι επισκέπτες βγάζουν τη σκοτεινή τους πλευρά στην επιφάνεια και αναβιώνουν την ανυπέρβλητη δεκαετία των 80’s μέσα από αγαπημένα τραγούδια.

  • 8ball – Halloween Party Disco

«Γδυθείτε, ντυθείτε και ελάτε να σατανιστείτε», αυτό είναι το μότο του σημερινού πάρτυ που λαμβάνει χώρα στον ατμοσφαιρικό χώρο του 8ball club. Με τα μετέωρα κλουβιά, και τον dark φωτισμό του, το στέκι της Πίνδου 1, στα Λαδάδικα συνδυάζει το Και απόψε συναντιούνται στο 8ball.

  • TGI Fridays – Spooky Halloween party

Τελικά τι είναι πιο τρομακτικό; Τα ζόμπι ή οι κλόουν; Σε αυτό το ερώτημα απαντάνε τα Fridays! Με DJ Sets, parties και…τρομακτική αγωνία. Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν συνδυάζονταν με ένα “spooktacular” cocktail, το Poisoned Pumpkin! Αν θες κάτι πιο χαλαρό για σήμερα, αλλά αγαπάς τη μουσική και τα risky cocktails, τότε τα Fridays σε περιμένουν.

  • Romatso – Twin Peaks Halloween Party

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο 1989, όταν ο φόνος της Lauro Palmer αρχίζει να μας στοιχειώνει για να φτάσει σήμερα στο σημείο να ξετυλίγεται απόψε βράδυ στο Romantso, το οποίο μεταμορφώνεται για μια νύχτα στον παράξενο κόσμο του Twin Peaks, προκειμένου να τον εξιχνιάσει. Μουσική: Morah, Roman & Saradis, George Dimitrakopoulos. Έτοιμοι για ένα creepy σκηνικό δολοφονίας;

  • 90 Μοίρες – Trick or Treat – Halloween Party

Η Βαλαωρίτου είναι dark από μόνη της. Όταν μάλιστα έρχεται το Halloween για να την μεταμορφώσει, τότε το σκηνικό περνάει σε άλλο λέβελ. Στην πρώτη γωνία από την είσοδο της εγνατίας, θα βρείτε το πιο δυναμικό spot, όπου μπορείς να εισέλθεις ντυμένος και έτοιμος για πολύ αλκοόλ.

Σήμερα το βράδυ, δε μένεις μέσα. Το πνεύμα του Halloween σε παρασύρει για να ζήσεις την πόλη αλλιώς. Σήμερα το βράδυ, βαμμένοι και ντυμένοι σε mood που «τρομάζει», βγαίνουμε αγνώριστοι, και παρτάρουμε σα να μη μας βλέπει κανείς.