Ψάχνετε ιδέες για να διαμορφώσετε το σαλόνι σας; Θέλετε να βρείτε έναν μοντέρνο τρόπο να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να κάνετε την αλλαγή; Αυτό το άρθρο είναι ότι πρέπει για να πιάσει η δουλειά σας στο σπίτι… τόπο!

Παρακάτω εμφανίζονται οι 5 πολύ καλές και όμορφες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας αξιολάτρευτο.

Χρωματιστοί συνδυασμοί σε ένα μοντέρνο σαλόνι

Ποιος λέει πως το μοντέρνο δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό και… παιχνιδιάρικο. Στο παραπάνω σαλόνι που σχεδίασε η ομάδα της Michelle Lewis Interior Design, έχουμε στο σαλόνι μας αφηρημένη τέχνη, πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά, μια πληθώρα χρωμάτων που συνθέτουν ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για το μοντέρνο

Τα μοντέρνα σαλόνια πολλές φορές είναι και ζεστά, φιλόξενα και δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα στο χώρο. Τι πιο αντιπροσωπευτικό από αυτήν την φωτογραφία. Ξύλα στο τζάκι, καναπέδες στις δύο πλευρές και ένα ιδιαίτερο στυλ στον τρόπο που αλληλεπιδρούν τα χρώματα (αποχρώσεις γρκι, χρυσό).

Μοντέρνο, cozy, αξιαγάπητο σαλόνι

Πώς μπορεί κανείς να μην αγαπήσει αυτήν την εικόνα με το που θα την αντικρίσει; Αυτό το μοντέρνο σαλόνι, σχεδιασμένο από την Raven Inside Interior Design, τα έχει όλα. Τα έπιπλα είναι τοποθετημένα στο σωστό σημείο και με τα κατάλληλα χρώματα ώστε να δημιουργούν ένα ιδιαίτερα cozy κλίμα ενώ παρατηρείται και μια νότα minimal χαρακτήρα.

Μοντέρνα συγχώνευση

Κάτι που οι άνθρωποι δεν εκτιμούν στο μοντέρνο στυλ, είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να συνδυαστεί και να συγχωνευθεί με άλλου είδους στυλ. Για παράδειγμα, στο παραπάνω σπίτι έχουμε απέναντί μας παραδοσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αλλά η διακόσμηση κι ορισμένα έπιπλα είναι μοντέρνου χαρακτήρα. Μαζί συνθέτουν ένα μεταβατικό στυλ που μπορεί να ενδιαφέρουν μεγάλη γκάμα ανθρώπων.

Αναδείξτε τους μοντέρνους χώρους στο σαλόνι σας

Κάντε ένα μικρό και μοντέρνο κομμάτι στο σαλόνι σας να μοιάζει μεγαλύτερο με μια λευκή παλέτα και διαφανή έπιπλα. Το παραπάνω σαλόνι σχεδιάστηκε από τη Lori Pedersen Staging & Styling κι έχει ένα σημαντικό κενό αλλά, με τον τρόπο που περιγράψαμε, δεν δείχνει και τόσο πτωχός!